fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00

Château du Vieux Parc

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Filtrer efter pris

Viser alle 5 resultater

Vieux parcs familiehistorie

Château du Vieux Parc har været knyttet til landet og vingården i 6 generationer. Mialhe og Panis har forbedret området og deres knowhow i årevis. Indtil 1960’erne blev vinen lavet på gården og solgt helt til mæglere. Men når Guy Panis overtager, bringer han mange ændringer både til dyrkning af vinstokke og for det store eventyr at tappe på ejendommen. Begyndelsen af eksportsalget og de belønninger, der opnås i de efterfølgende konkurrencer, vil anspore hans søn Louis til at overtage faklen og gøre fremskridt med denne arv. Claudine, hans kone, er også involveret i marken og forvalter den administrative del og smag kælderen, der åbner hele året for turister fra alle samfundslag.

Siden 2005-høsten er den 6. generation blevet til sammen med Guillaume, der bringer et nyt leje af liv til Château du Vieux Parc med sin ungdom og entusiasme. Det er nu hans tur at fremme feltet fremover, takket være den knowhow, som hans familie overfører, og tilpasser dem til dagens krav. Den voksende, den vandforvaltning, fødevaresikkerhed, HACCP og international handel er vigtigt at mestre for at gøre det muligt for Château du Vieux Parc at fortsætte med at producere store vine til glæde for vin elskere.

Terroiren

I Corbières massivet er vin et spørgsmål om tradition, lidenskab og efterspørgsel. En af de få landbrugsaktiviteter, der er mulige i dette tørre område, er vinens kultur, der går tilbage til 2. århundrede f.Kr.

Corbières tilbyder en bred vifte af jord: skifer, sandsten, kalksten, merge. Ideelle betingelser for at skabe smukke vinmarker for vin kultur: middelhavsklima, tørt, solrigt og varmt, favoriserer de lange cyklusser af vin og stærk nordvestlig vind hele året renser vingården. Beliggende mellem Carcassonne og Narbonne, har Château du Vieux Parc bygget over århundreder, i et paradis af dyreliv og flora i en vild natur. Denne særlige vinmark på 70 hektar ligger på Lézignan terroir i den lille landsby Conilhac Corbières. Ejendommen omfatter 40 ha i AOP Corbières og 30 ha i Vin de Pays. Terroiren er sammensat af lerlige kalkstenskråninger og stenede terrasser mod syd. Klimaet er Middelhavet, meget varmt og tørt, med meget sjælden nedbør mellem juni og oktober. Beskyttet af Alaric massivet mod vest, når regnen sjældent til landsbyen. Den dominerende Cers vind, eller Tramontane, skulpter landskabet og giver perfekte betingelser for modningen af druer.

Druesorter i Corbiéres

Røde druer:

Carignan, syrah, grenache, mourvèdre, cinsault, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc.

Hvide druer:

Grenache, roussanne, vermentino, viognier og tør muscat.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0