fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
Næppe har nogen anden Fransk vinregion fængslede de besøgende som Alsace. Mellem Rhindalen og Vogeserne ligger områdets smukke renæssancebyer, Equisheim, Riquewihr, Ribeauville og Mittelbergheim. De bære præg af vinavlernes velstand i 1400-tallet, da Alsacevine var en kæmpe eksportsucces over hele Europa.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser alle 17 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Vinregionen Alsace

Vinene fra Alsace falder lidt uden for rammerne af den franske vinlovgivning. Ikke mindst på grund af regionens lange kulturelle og politiske forhold til Tyskland. Først fra 1945 tilhørte det Frankrig en gang for alle. Alligevel har vinene fra Alsace en helt anden stil end de tyske. Med en mere fyldige og ekstraktrig karakter.

Hvert år produceres omkring 1,2 millioner hektoliter vin som svarer til ca. 160 flasker vin. Hvor ca 8 % er af blå druer.

De syv druer i Alsace

Næsten alle vine i Alsace bliver fremstillet af enkeltdruer. Man taler om de syv sorter fra Alsace og mener dermed Riesling, Gewürztraminer, Muscat, Pinot Gris, Sylvaner, Pinot Blanc og Pinot Noir. Af og til dukker der også andre sorter op. Chasselas var tidligere meget udbredt, men dækker i dag kun få hektar og anvendes hovedesageligt i dagligdagsvine, sammen med Sylvaner og Pinot Blanc. Disse tre sorter få sjældent samme opmærksomhed som de ædlesorter Riesling, Muscat, Pinot Gris og Gewürztraminer..

Betegnelsen Grand Cru vin er hidtil kun måttet anvendes til de fire ædle druesorter, Riesling, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Gris. Men nu er det meningen at der skal kunne gives dispensationer. Hidtil har kun 3 % af regionens vine båret betegnelsen, men klassificereingen af de bedste Grand Cru’s  fra 1975 diskuteres stadig. Mange crus er for store hedder det sig. I det store hele er Grand Cru inddelingen et nyttigt hjælpemiddel, når det drejer sig om at finde frem til de bedste vine.