fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
Betegnelsen Grand Cru vin er hidtil kun måttet anvendes til de fire ædle druesorter, Riesling, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Gris. Hidtil har kun 3 % af regionens vine båret betegnelsen, men klassificereingen af de bedste Alsace Grand Cru marker fra 1975 diskuteres stadig.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser alle 5 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Grand Cru vin alsace

Mange crus er for store hedder det sig. I det store hele er Grand Cru inddelingen et nyttigt hjælpemiddel, når det drejer sig om at finde frem til de bedste vine.

Alsacevine bliver hovedsageligt produceret som enkeltdruevine, med få undtagelser. Riesling er den mest beplantede sort og den giver dejligt friske vine der i sin ungdom afslører æblenoter, som efter flaskelagring bliver forvandlet til mere benzinagtige nuancer (På en god måde). Gewurztraminer byder på aromaer af litchi og mango, der bliver afbalanceret af krydrede præg af f.eks spidskommen. Pinot Gris er generelt ganske rig med spor af underskov og røg. Muscat druen leverer rendyrket drue aroma. Pinot blanc er mindre aromatisk og giver bløde, smidige vine, der passer godt til et bredt udvalg af mad: den har ry for at være en kamæleon.

Producenter der laver Grand Cru vin

Det er langt fra alle producenter fra Alsace, der har en Grand Cru mark til rådighed. Dem som har er i høj kurs. Vi har hos Buus Vine et stort udvalg fra vingården Aimé Stentz, som ifølge Robert Parker, laver nogle af verdens bedste grand cru vin i Alsace.

Aime Stentz vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme, er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Vinkritiker Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz, som arbejder sammen med sin mor Jocelyne, repræsenterer i øjeblikket den 5. generation på vingården. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug. Om det siger Etienne Stentz: ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes. Derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”