fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00

Grand Cru vin

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Filtrer efter pris

Viser alle 5 resultater

Grand Cru vin alsace

Betegnelsen Grand Cru vin er hidtil kun måttet anvendes til de fire ædle druesorter, Riesling, Gewurztraminer, Muscat og Pinot Gris. Men nu er det meningen at der skal kunne gives dispensationer. Hidtil har kun 3 % af regionens vine båret betegnelsen, men klassificereingen af de bedste Grand Cru’s  fra 1975 diskuteres stadig. Mange crus er for store hedder det sig. I det store hele er Grand Cru inddelingen et nyttigt hjælpemiddel, når det drejer sig om at finde frem til de bedste vine.

Alsacevine bliver hovedsageligt produceret som enkeltdruevine, med få undtagelser. Riesling er den mest beplantede sort og den giver dejligt friske vine der i sin ungdom afslører æblenoter, som efter flaskelagring bliver forvandlet til mere benzinagtige nuancer (På en god måde). Gewurztraminer byder på aromaer af litchi og mango, der bliver afbalanceret af krydrede præg af f.eks spidskommen. Pinot Gris er generelt ganske rig med spor af underskov og røg. Muscat druen leverer rendyrket drue aroma. Pinot blanc er mindre aromatisk og giver bløde, smidige vine, der passer godt til et bredt udvalg af mad: den har ry for at være en kamæleon.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0