fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00

Amarone vin

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Filtrer efter pris

Viser alle 12 resultater

Amarone della Valpolicella

Amarone vin siges at være danskernes favorit. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine. På det punkt er den uden tvivl en del verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten. I december eller januar pressede man så en vin, hvis høje sukkerkoncentration ikke tillod, at den gærede fuldstændigt færdig. Det søde resultat af denne metode var Recioto della Valpolicella. Naturlige gærsvampe i dyrkningsområdet var absolut i stand til at forvandle det høje sukkerindhold i de tørrede druer til alkohol.

Amaronens fødsel

Da man i 1950’erne begyndte at udnytte denne evne systematisk blev Amarone vin født: En opulent, kraftig, alkoholrig vin. Efterfølgende er produktionen blevet perfektioneret man har forarbejdet vinen efter moderne ønologiske principper og endda lagret den på barrique. hvilket den har godt af. En stigende efterspørgsel efter Amarone-vine førte i 1990’erne til, at udbuddet mere en fordoblede, og trak priserne med. Mange vinkender anser i dag Amaronen for at være en af Italiens topvine på samme trin som Barolo og Brunello de Montalcino.  Vores udvalg af Amarone kendetegnes ved producenternes relativt lille produktion og deres kompromisløse arbejde med deres vine.

Appasimentometoden

Amarone vin og Recioto laves med Appasimentometoden. Druerne tørres flere måneder for at øge sukkerkoncentrationen herefter presses de og gærer meget langsomt. Det resulterer i vine, som er lette i farven, men rige på fylde og duft/smag

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0