fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00

Sulfitfri vin

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Filtrer efter pris

Viser alle 4 resultater

Vin uden sulfitter

Sulfitfri vin er vin uden tilsatte sulfitter. Sulfitter eller SOer et konserveringsmiddel som enten tilføres vinen eller er til stede på druerne inden gæring. Omtrent 1% af befolkningen er overfølsomme overfor sulfitter, og hvis vine indeholder mere en 10 mg/l skal vinproducenterne angive det på etiketten. I EU er det højeste tilladte niveau for vin 400 mg/l.

Selvom der er tale om sulfitfri vin går man ikke ned på smagen. Sulfitter er ikke nødvendigvis en betingelse for god rødvin. Det sulfitfri vin vi har her på siden er også økologisk

Ved oxidation går ilten i forbindelse med forskellige stoffer fra mosten eller vinen og derved kan der opstå afvigelser i farve eller aroma. Hvidvine er mere følsomme end rødvine, hvis højere fenolinindhold virker oxidationshæmmende. For at beskytte høsten mod oxidation kan man blandt andet anvende sulfitter. Sulfitter er det vigtigste antioxidationsmiddel og har altid været brugt i ønologien. Det kan indsættes på alle tidspunkter i produktionen, under høst, vinifikation og flaskeaftapning. I dag bestræber man sig på at bruge så lidt SO2 som muligt.

Økologisk vin uden Sulfitter

Økologi, miljø og helbred er et voksende fokus indenfor vinens verden, ligesom i resten af fødevareindustrien. Isærdeleshed to af vores vingårde, La Spinosa og Château de Lisennes sat mange kraften ind på at drive et bæredygtigt landbrug. I den senere tid har de omlagt store dele af deres landbrug til gavn for miljøet og deres vine.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0