fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00

Sulfitfri vin

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL

Filtrer efter pris

Viser alle 3 resultater

Vin uden sulfitter

Sulfitter eller SO2er et konserveringsmiddel som enten tilføres vinen eller er til stede på druerne inden gæring. Omtrent 1% af befolkningen er overfølsomme overfor sulfitter, og hvis vine indeholder mere en 10 mg/l skal vinproducenterne angive det på etiketten. I EU er det højeste tilladte niveau for vin 400 mg/l.

Selvom der er tale om sulfitfri vin går man ikke ned på smagen. Sulfitter er ikke nødvendigvis en betingelse for god rødvin. Det sulfitfri vin vi har her på siden er også økologisk

Ved oxidation går ilten i forbindelse med forskellige stoffer fra mosten eller vinen og derved kan der opstå afvigelser i farve eller aroma. Hvidvine er mere følsomme end rødvine, hvis højere fenolinindhold virker oxidationshæmmende. For at beskytte høsten mod oxidation kan man blandt andet anvende sulfitter. Sulfitter er det vigtigste antioxidationsmiddel og har altid været brugt i ønologien. Det kan indsættes på alle tidspunkter i produktionen, under høst, vinifikation og flaskeaftapning. I dag bestræber man sig på at bruge så lidt SO2 som muligt.

10%
0