fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00

Tysk vin

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Lidt om tysk vin

Tysk vin burde i dag have et verdensomspændende opsving. Nytænkning, lettere tilgængelige etiketter på mange vine, fornuftige priser og en nærmest ukendt række af 15 gode til store vine – alt taler for det. Alligevel er efterspørgsel lille uden for Tyskland. Ren, karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold passer perfekt til den moderne smag. I den tyske vinproduktion findes mange appellationer og typer. Kaninett, Spätlese og Auslese som alle sammen kan være sød tør eller medium.  Appellationer kan dække over en enkelt vinmark hele kommuner eller hele regioner.

Tysk vin klassificeres efter druernes grad af modenhed. De fleste vine skal (som mange franske) tilsættes sukker før gæring for at råde bod på manglende solskin. Men i modsætning til Frankrig laves og sælges tyske vine på druer, der er modne nok til ikke at behøve sukker tilsætning, som et særskilt produkt. Qualitätswein, QMP. Inden for denne topkategori udtrykkes det naturlige sukkerindhold gennem gammelkendte betegnelser for stigende grader af modenhed. Endelig kan avlere vælge at sælge deres vine under et regionsnavn. De førende avlere forenkler dog deres etiketter til kun at indeholde et områdenavn, eller sælger vine under et mærkenavn, som man kender det fra Italien.

Ahr-vin

Vinene som vi sælger her på siden, stammer fra Ahr.  Området er et klassisk, specialiseret rødvinsområde syd for Bonn. Vinene er lette med karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold.  Især kendt for Spätburgunder. Udvalget består hovedsageligt af Qualitätswein, som er klassifikationen for topvine fra Tyskland. Disse fine, tørre vine ses stadig ikke meget uden for Tyskland, men de er 90’ernes kultvine. Modsætningen mellem Qualitätswein og de resterende vine fra det tyske vinmarked er som ild og vand.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0