fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
Vinene som vi sælger her på siden, stammer fra Ahr.  Området er et klassisk, specialiseret rødvinsområde syd for Bonn. Vinene er lette med karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold.  Især kendt for Spätburgunder. Udvalget består hovedsageligt af Qualitätswein, som er klassifikationen for top vine fra Tyskland.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Vin fra Tyskland

Tysk vin burde i dag have et verdensomspændende opsving. Nytænkning, lettere tilgængelige etiketter på mange vine, fornuftige priser og en nærmest ukendt række af 15 gode til store vine – alt taler for det. Alligevel er efterspørgsel lille uden for Tyskland. Ren, karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold passer perfekt til den moderne smag. I den tyske vinproduktion findes mange appellationer og typer. Kaninett, Spätlese og Auslese som alle sammen kan være sød tør eller medium.  Appellationer kan dække over en enkelt vinmark hele kommuner eller hele regioner.

De tyske vinklassifikationer

Tysk vin klassificeres efter druernes grad af modenhed. De fleste vine skal (som mange franske) tilsættes sukker før gæring for at råde bod på manglende solskin. Men i modsætning til Frankrig laves og sælges tyske vine på druer, der er modne nok til ikke at behøve sukker tilsætning, som et særskilt produkt. Qualitätswein, QMP. Inden for denne topkategori udtrykkes det naturlige sukkerindhold gennem gammelkendte betegnelser for stigende grader af modenhed. Endelig kan avlere vælge at sælge deres vine under et regionsnavn. De førende avlere forenkler dog deres etiketter til kun at indeholde et områdenavn, eller sælger vine under et mærkenavn, som man kender det fra Italien.

Ahr vin

Vinene som vi sælger her på siden, stammer fra Ahr.  Området er et klassisk, specialiseret rødvinsområde syd for Bonn. Vinene er lette med karakterfuld smag og lavt til moderat alkoholindhold.  Især kendt for Spätburgunder. Udvalget består hovedsageligt af Qualitätswein, som er klassifikationen for topvine fra Tyskland. Disse fine, tørre vine ses stadig ikke meget uden for Tyskland, men de er 90’ernes kultvine. Modsætningen mellem Qualitätswein og de resterende vine fra det tyske vinmarked er som ild og vand.