fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Vi har her samlet alle vores aktuelle vintilbud, hvor du kan finde vine til de absolut bedste priser. Her vil løbende være nye tilbud på både hvidvine, rødvine, rosévine og mousserende vine. Så hold øje med vores vintilbud her.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser 1–18 af 34 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Vintilbud med 1 stk. pris

Det kan godt være vanskeligt at finde frem til den rigtige vin, som passer til din smag. Den rigtige vin er det som løfter måltiden til helt nye højder. Uanset hvilken vin type du er på udkig efter, så finder du det her under vintilbud. Så hvis du er til Bordeaux, Valpolicella, Ribera del Duero eller noget helt fjerde så finder du det her. Vi står altid til rådighed med professionel vejledning.  Hos Buusvine sørger vi for at du får en god oplevelse hver gang!

Få en budgetvenlig aften med et godt vintilbud

Får du gæster eller kommer familien på besøg, skal der en god flaske vin til. Den rigtige flaske vin kan være med til at gøre aftenen i det gode selskab endnu bedre. Pris og kvalitet hænger sammen, men når det er sagt, så kan man altså uden problemer få sig en fantastisk vinoplevelse fra de lavere prisklasser. Man behøver ikke tømme sin pung hver gang man handler vin. Kig efter den gule procentbesparelse i hjørnet af billedet og udvælg et vintilbud som passer til din smag.

Nye vintilbud hver uge

Vi sørger altid for, at der er nye og spændende vintilbud, så det altid er muligt at finde en flaske til dig. Hvad enten du er til rødvin, hvidvin eller bobler. Vores voksende udvalg gør at vi ofte har et restparti til en fordelagtig pris. Vintilbud med helt op til 40% besparelse

Vintilbud og smagekasser

Med vores mange smagekasser kan du købe vin til en rigtig god pris. En smagekasser består af 6 flasker vin. Derfor har vi mulighed for at give dig, den fordelagtige 6 stk. pris. Hvor besparelserne ligger omkring 10-20%. Så hvis ikke finder lige den vin du er ude efter under vintilbud, vil du med sikkerhed finde det under smagekassser.

Få flere vintilbud på mail

Hvis du er interesseret i, at modtage flere spændende vintilbud, end dem du kan finde her på siden, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev sender vi vintilbud ud til dig ca. 1-2 gange om ugen. Udover gode tilbud på vin, så vil du også finde spændende fortællinger om, hvad der foregår i findes verden, og ikke mindst spændende nyheder. Som en lille bonus har tilbyder vi dig 10% på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Du kan bruge dine 10% selv om du køber vin på tilbud.