fbpx
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Bordeaux

7 Hectares, AOC Bordeaux Rosé

  • Château de Lisennes
  • 2016
DKK 100,00 6 STK. DKK 79,00
Quantity Price
6 or more DKK 79,00 FØR DKK 100,00

7 Hektarer: Dette er størrelsen på marken Pétrus, som er dyrket i henhold til reglerne for økologisk landbrug. Lyserød farve. På næsen, forførende aromaer af citrus og eksotiske frugter. Livlig og rund mund med både frugtagtig og knassende noter. Balanceret, elegant og grådig.

Château Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc, imponerende! Som en hver anden håbefuld generation har han langsigtet visioner om bæredygtig og miljøvenlig vindyrkning for Lisennes. Idéen begyndte i 2009 da Lisennes blev certificeret økologiske, han nævner stolt at Lisennes var den første certificeret økologiske vinmark i området. Men bæredygtigheden stopper ikke her, da Lisennes i 2010 omlagde til at producere alt deres strøm via solenergi.

Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima. Foråret kommer tidligtig somrene er varme og vintrene milde. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux, det meste af jorden her, er ler og kalkholdige. Hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

 

Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Château de Lisennes
Årgang 2016
Druer 100% Merlot
13,5% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 grader
Økologisk Ja
Serveringsforslag

Aperitifs, salater

0