fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Bordeaux

7 Hectares, AOC Bordeaux Rouge

  • Château de Lisennes
  • 2015
DKK 100,00 DKK 80,00

Smuk økologisk rødvin fra Bordeaux. Vedvarende farve, granatreflektioner. Indbydende, attraktiv næse, støttet af en ret moden frugt af solbær og kirsebær. En fyldig vin, generøs på frugt. Dens tanniner er polerede og dens finish er homogen.

Château Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc, imponerende! Som en hver anden håbefuld generation har han langsigtet visioner om bæredygtig og miljøvenlig vindyrkning for Lisennes. Idéen begyndte i 2009 da Lisennes blev certificeret økologiske, han nævner stolt at Lisennes var den første certificeret økologiske vinmark i området. Men bæredygtigheden stopper ikke her, da Lisennes i 2010 omlagde til at producere alt deres strøm via solenergi.

Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima. Foråret kommer tidligtig somrene er varme og vintrene milde. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux, det meste af jorden her, er ler og kalkholdige. Hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

 

Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Château de Lisennes
Årgang 2015
Druer Merlot, Cabernet Franc, Carbetnet Sauvignon
13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16 grader
Økologisk Ja
Serveringsforslag

 Rødt kød, pizza, ost

 

10%
0