fbpx
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Valpolicella

Amarone , DOCG.

  • Ca ´Dei Ronchi
  • 2010
DKK 429,95 6 STK. DKK 379,00
Quantity Price
6 or more DKK 379,00 FØR DKK 429,95

Intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen, gør den meget elegant.

Ca ’dei Ronchi høre hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Huses historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. På trods af at være omgivet af store navne som allerede har dybe rødder i Valpolicella vinmarkedet, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af 2000, deres mål var klart – Producere vine som ville imponere selv de største kritikere og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord har Ca ’dei Ronchi en drøm om, at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vin arv, hvor håndværk og traditioner er alpha og omega.

Ca dei’ Ronchi arbejder med deres marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger, giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara. Den begrænset produktion og lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres området.

 

Land Italien
Område Veneto, Valpolicella
Producent Ca ´Dei Ronchi
Årgang 2010
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent 16 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 18-20° C
Serveringsforslag grillet kød og aldrende oste
0