fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Valpolicella

Amarone DOCG

  • Ca ´Dei Ronchi
  • 2010
DKK 479,95 6 STK. DKK 430,00
Quantity Price
6 or more DKK 430,00 FØR DKK 479,95

6/7 Houlberg vinblog

Denne Amarone DOCG har en Intens granatrød farve, i næsen er der straks mærkbare noter af frugt, alkohol, lakrids og kaffe. Den bemærkelsesværdige struktur, der gives af de vedholdende aromaer, giver dig mulighed for en lang og behagelig oplevelse. Vinens silkefulde tanniner i finishen, gør den meget elegant. Vi anbefaler Amarone DOCG til kødfulde retter. Åben vinen ca. 1 time før den skal serveres.

Ca ’dei Ronchi høre hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Huses historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. På trods af at være omgivet af store navne som allerede har dybe rødder i Valpolicella vinmarkedet, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af 2000, deres mål var klart – Producere vine som ville imponere selv de største kritikere og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord har Ca ’dei Ronchi en drøm om, at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vin arv, hvor håndværk og traditioner er alpha og omega.

Ca dei’ Ronchi arbejder med deres marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger, giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara. Den begrænset produktion og lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres området.

 

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Ca ´Dei Ronchi
Årgang 2010
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent 16 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 18-20° C
Type Amarone
Serveringsforslag Grillet kød, and/gås og aldrende oste
[newsletter]
10%
0