fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Brunello di Montalcino 2015 DOCG

DKK 450,00 DKK 359,95

Nu har du chancen for at prøve Brunello fra den mindste Brunello producent i hele Montalcino, med en samlet produktion på kun 2.000 flasker. Med den her Brunello fra top årgangen 2015, er der lagt op til en smagsoplevelse af de helt store! En vin du kan nyde nu og 15 år frem.

Ill Poderuccio  er et  ultra-lille vineri i hjertet af Montalcino og er en sand perle. Vinamageren Giorgio Giardi er en nobel italiensk herre, som ved mange års erfaring har lært at mestre Brunellovinens kunst. Hans lidenskab mærker man i hvert enkel flaske, her er der virkelig tale om hjerteblod. 

Om årgang 2015 siger James Suckling “We admit that it is tempting to say that 2015 is Brunello di Montalcino’s best vintage ever, and it may very well be!” 

Ill Poderuccio er  placeret i højdedragende omkring Montalcino, vinen som bliver dyrket her  er langt mere raffineret end druerne fra lavlandet.  Server den til stegt fisk med fede saucer, kål og nødder eller rødt kød og fjerkræ. Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse. Server ved 16 – 18 °C

Kraftig og fyldig og velsmagende, tanninrig og længelevende. Vinen bliver kun bedre med tiden. Vinen lagres i mindst 4 år, heraf 2 på træfade; Vinen har en flot fløjls rød farve. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt og et strejf af vanille og lidt ristet mokka, smagen er fyldig og fed, og bliver bare ved længe. En superblød og afrundet Brunello.

 

Land Italien
Område Montalcino
Producent Il Poderuccio
Årgang 2015
Druer Sangiovese
Alkoholprocent 14%
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur mellem 16 ° og 18 °.
Type Brunello
Serveringsforslag vildtkød og vildsvin. Kødfulde retter, fed fisk.
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0