fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Corbières

Cuvée Air de Rien

  • Chateau du Vieux Parc
  • 2016
DKK 80,00 6 STK. DKK 69,00
Quantity Price
6 or more DKK 69,00 FØR DKK 80,00

Corbières regionen i Languedoc-Roussillon er berømt for sine røde vine, hvoraf de fleste er rige og krydret vine fra Grenache, Syrah, Mourvedre og Carignan. Cuvée Air de Rien fra Chateau Vieux Parc er ingen undtagelse med sin dybe, rubinrød farve og delikat næse af modne røde frugter med hints af timian, lavendel og krydderier. På ganen er denne lækre rødvin rund og intens med faste tanniner og en krydret finish.

Vinene fra Château Vieux parc var nogle af de første vine vi havde her på hjemmesiden. I spidsen for foretagenet står Louis Panis, der er tidligere lærer, som med en stille tankevækkende tilgang til vinfremstilling og velovervejet investeringer i tanke og tønder viser vejen. En tilgang som resulterer i vine af konsekvent høj kvalitet. Høstudbyttet holdes lavt ved ca. 40-50 hektoliter pr. hektar, for at sikre de gamle vinstokkes intensitet.  Vinen flyder over med skønne noter af peber og rødebær, alt i alt en yderst elegant og kompleks vin, der viser fordelene ved et lavt udbytte og gamle vindstokke på mindst 50 år.

I Corbières området er vin et spørgsmål om tradition og lidenskab. En af de få landbrug, der er mulige i det tørre område. Områdets vinhistorie går tilbage til 200 år f.Kr. Corbières tilbyder en bred vifte af jord: skifer, sandsten, kalksten, mergel og har ideelle betingelser for at skabe smukke vinmarker. Middelhavsklimaet er tørt, solrigt og varmt, stærk nordvestlig vind hele året. Beliggende mellem Carcassonne og Narbonne, har Château du Vieux Parc bygget over århundreder, i et paradis af dyreliv, flora og vild natur.

 

Land Frankrig
Område Corbières
Producent Château du Vieux Parc
Årgang 2016
Druer 50% Merlot, 30% Syrah, 20% Grenache
Alkoholprocent 13,5%
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16-18 ° C
Serveringsforslag Grillet kød, oste. og delikatesser.
[newsletter]
10%
0