fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Rhône

Châteauneuf du Pape 2015 Cuvee Terre du Abel

  • Domaine Saint Siffren
  • 2015
DKK 479,00

Kun 4 tilbage på lager

Quantity Price

Denne fornemme Châteauneuf du Pape 2015 flyder over med røde blommer, kirsebær og karamelliseret noter, men formår alligevel at forblive frisk fra start til slut. med rigelige og modne tanniner leverer den en intens og unik smagsoplevelse. Terre d’Abel er en særlig cuveé fremstillet på de aller bedste vinmarker, plantet af Cyril’s tipoldefar, Abel. Takket være husets dybe rødder med vinproduktion, viser disse 90-årige vinstokke området fra dets bedste side. På grund usædvanligt gode årgange og rig vinificering er denne cuvee kommet til verden, den har en sjælden koncentration og vil overraske dig behageligt med årene. Udbyttet er lavt: 29 hl / ha. Druerne høstes med håndkraft, hvor kun de bedste druer udvælges. Châteauneuf du Pape 2015 har et stort aldringspotentiale.

Domaine Saint Siffren

Husets velholdte Châteauneuf-du-Pape vinmarker grænser op mod ejendommen. Området er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer, som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrahog Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint siffren’s vine deres vidunderlige kompleksitet.  Domænet er certficeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år, med fokus på mekanisk og manuelt arbejde for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed. Domaine Saint Siffrent, er grundlagt i 1880 af Siffren, Cyril’s oldefar og er siden da blevet overført fra generation til generation. Abel, Yves og derefter Cyril’s far, Claude. Alle har arbejdet hårdt for at udvide denne uvurderlige arv og konstant forbedre kvaliteten af deres vine. I dag dyrkes der 5 ha vinstokke i Côtes du Rhône og 15 ha i Châteauneuf-du-Pape.

Appellationnen AOC Châteauneuf-du-Pape hører under vinregionen Rhône i det sydøstlige Frankrig. Området udgør ca. 32 km2og producerer over 110.000 HL. vin om året. Châteauneuf-du-Pape betyder “Pavens nye slot” Navnet er ikke helt tilfældigt og er opstået da pave Clement V, i 1308 flyttede pavedømmet til byen Avignon.

Land Frankrig
Område Rhône
Producent Domaine Saint Siffren
Årgang 2015
Druer

Mourvèdre 80%,Grenache noir 20%

Alkoholprocent 15 % Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16-18 grader
Økologisk Ja
Anmeldelse Robert Parker 94/100
Serveringsforslag Rødt kød

 

10%
0