fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Valpolicella

Amarone Riserva Classico DOCG

  • Corteforte
  • 2008
DKK 450,00 6 STK. DKK 399,00
Quantity Price
6 or more DKK 399,00 FØR DKK 450,00

Amarone er danskernes fortrukne julevin. Og ja den er suveræn til and, men kan også sagtens fungere med flæskestegen. Derudover passer den godt til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation.  Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse.

Denne Amarone Riserva  produceres udelukkende med druer fra en enkel mark og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke, her er der virkelig tid til at forfine varen. En enstående Amarone Riserva med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin og Corteforte producerer vidunderlige vine af slagsen, med finesse og karakter. Sølvmedalje vinder på International Wine Challenge. Denne vin udtrykker utrolig kraft og dybde.

Riserva

Riserva er en officiel betegnelse for DOC – og DOCG-vine, der har gennemgået en vis tids lagring. Denne periode varierer fra vin til vin, og der er ikke nødvendigvis krav om fadlagring. for at opnå riserva-status er der krav om højere alkoholprocent samt lavere høst udbytte.

 

Land Italien
Område Veneto, Valpolicella
Producent Corteforte
Årgang 2008
Druer Corvina, Rondinella, Molinara, Pelara, Oseleta, Didarella.
Alkoholprocent 16,5 %
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur Stuetemperatur
Serveringsforslag Rødt kød og  modne oste.
10%
0