fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Valpolicella

Amarone Riserva Classico DOCG

  • Corteforte
  • 2011
DKK 450,00 6 STK. DKK 399,00
Quantity Price
6 or more DKK 399,00 FØR DKK 450,00

Amarone er danskernes fortrukne julevin. Og ja den er suveræn til and, men kan også sagtens fungere med flæskestegen. Derudover passer den godt til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation.  Åben vinen 1 time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse.

Denne Amarone Riserva  produceres udelukkende med druer fra en enkel mark og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke, her er der virkelig tid til at forfine varen. En enstående Amarone Riserva med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin og Corteforte producerer vidunderlige vine af slagsen, med finesse og karakter. Sølvmedalje vinder på International Wine Challenge. Denne vin udtrykker utrolig kraft og dybde.

Riserva

Riserva er en officiel betegnelse for DOC – og DOCG-vine, der har gennemgået en vis tids lagring. Denne periode varierer fra vin til vin, og der er ikke nødvendigvis krav om fadlagring. for at opnå riserva-status er der krav om højere alkoholprocent samt lavere høst udbytte.

 

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Corteforte
Årgang 2011
Druer Corvina, Rondinella, Molinara, Pelara, Oseleta, Didarella.
Alkoholprocent 16,0 %
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur Stuetemperatur
Type Amarone
Serveringsforslag Rødt kød og  modne oste.
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
1