fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Valpolicella

Amarone Classico DOCG “Terra di sa Zeno”

  • Corteforte
  • 2011
DKK 300,00 DKK 249,95

På lager

Blandt top 1% af alle vine i verden ifølge Vivino!

Amarone “Terra di San Zeno” er en blanding af Valpolicella’s traditionelle druer og udvalgt fra de meste modne drueklaser.  Druerene til Amarone Classico tørres delvist for at koncentrere dem. Efter ca. 100 dage presses de og gæres derefter. Resultatet er en unik rødvin med  duft af roser, tørret frugt og dyrt læder; Ganen er tæt, koncentreret og næsten uendelig i munden. Efter vinens modning i ståltanke, overgår lagring til egetræsfade og afslutningsvis i flasken.

Amarone siges at være danskernes favorit vin. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine og på det punkt tilhører den verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten.

Corteforte ejes af Carlo Cerrutti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant Enoteca della Valpolicella. Corteforte producerer 20.000 flasker om året. Valpolicella Ripasso udgør største delen af produktionen med 9.000 flasker. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin, men Corteforte producerer vidunderlige vine med finesse og karakter.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Corteforte
Årgang 2011
Druer Corvina, Rondinella, Molinara, Pelara, Oseleta, Didarella.
Alkoholprocent 15% vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur Stuetemperatur
Serveringsforslag Grillet kød, Krydret oste.
10%
0