fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Rhône

Côtes du Rhône Village, rouge

  • Domaine de Saint Siffrein
  • 2016
DKK 125,00 6 STK. DKK 110,00

På lager

Quantity Price
6 or more DKK 110,00 FØR DKK 125,00

Côtes du Rhône Village er en perfekt blanding af Grenache og Syrah fra Côtes du Rhône Village AOC. Denne årgang har en fortryllende rubindyb farve med frugtig og krydret næse. Dens mund er lang og kompleks med rigelig krop. Imponerende renhed og struktur, der skal prøves! Kan serveres til enhver lejlighed.

Området om Domaine Saint Siffren er unikt, den stenholdig jord absorberer solens stråler og sørger for stabile temperaturer som resulterer i koncentrerede og modne druer. Vingårdens mere end 60 år gamle vinstokke består af, Grenache, Mourvèdre, Syrah og Roussanne, vintyper som lever i perfekt harmoni med området. Det er sammenspillet mellem de 4 druesorter, som giver Domain Saint Siffren’s vine deres vidunderlige kompleksitet.  Domænet er certificeret økologisk siden 2012. Dog er vinstokkene blevet dyrket uden kemiske produkter i 30 år, med fokus på mekanisk og manuelt slid, for at sikre jordens mikrobiologiske liv og bæredygtighed.

Côtes-du-Rhône Villages er en betegnelse for røde og hvide vine fra visse landsbyer i Rhône-regionen i Frankrig. Alle er i den sydlige halvdel af regionen, øst og umiddelbart vest for byen Orange. De vine som fremstilles under betegnelsen Côtes-du-Rhône Villages AOC, skal opfylde højere standarder end ved den almindelige Côtes-du-Rhône -titel og kommer fra områder, med potentiale til at producere karakteristiske vine af særdeles høj kvalitet.

Land Frankrig
Område Rhône
Producent Domaine Saint Siffren
Årgang 2016
Druer Grenache, Syrah
Alkoholprocent 14 % Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16-18 grader
Økologisk Ja
Serveringsforslag Alt slags mad.

 

 

10%
0