fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Bordeaux

L´esprit 6 fl. OWC

  • Château de Lisennes
  • 2010
DKK840,00

Udsolgt

IKKE PÅ LAGER

Prisen er for 6 flasker i original trækasse.

Stor vin fra Bordeaux med mange år på bagen. Årgang 2010 er Chateau de Lisennes bedste årgang! Få en stor vinoplevelse og glæd dig over træets knirken når trækassen vrides op.

Druerne til Lissenes’ Bordeaux Superior er udvalgte fra deres bedste stokke. Den kendetegnes ved dens bløde gane, smeltede tanniner med en god balance mellem træ og frugt. En imponerende og lovende vin. Vinen er modnet i 12 måneder i egetræs tønder, hvilket skaber en intens, harmonisk og elegant vin med nuancer af ristet kaffe og sorte frugter. Merlot udgør størstedelen af druerne og suppleres af Cabernet Franc, en typisk sammensætning for området, druerne kommer fra nogle af Lisennes yngre stokke på 35 år. Efter fermentering modnes vinen i 12 måneder på ny fransk eg, voilà en dejlig vin er født!.

Land Frankrig
Område Bordeaux
Producent Château de Lisennes
Årgang 2010
Druer  Cabernet Franc, Merlot
Alkoholprocent 12,5% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 16 ℃
Madforslag Lam, Fjerkræ, oksekød
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Château de Lisennes drives i dag af 12. generation, Jean-Luc. Lisennes ligger på den østlige bred af Garonne ved bakkerne i Entre-deux-mers. Her drager vinstokkene fordel af et mildt oceanisk klima. Foråret kommer tidligtig somrene er varme og vintrene milde, hvilket bidrager til nogle enormt elegante vin. Lisennes ligger i byen Tresses centralt i Bordeaux, det meste af jorden her, er ler og kalkholdig. Hvilket giver gunstige betingelser for vinen.

Som enhver anden håbefuld søn arbejder Jean-Luc hårdt og med store ambitioner. Intet er overladt til tilfældighederne,  Jean-Luc arbejder med stor vinkyndig indsigt.  Hans store indsats blev for alvor realiseret i 2009 da Château Lisennes blev certificeret økologisk. Han nævner stolt at Château Lisennes var den første certificeret økologisk vinmark i området.

 

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.