fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Gratis fragt

Fri levering fra første flaske

N

Vine fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

ØKO-kassen

DKK 660,00 DKK 595,00

Helt ny smagekasse med dugfriske og håndplukkede vine.
Fugletemaet er helt tilfældigt og kom også bag på os… Kassen er sammensat af 3 fl. med 2 af hver, som hver er udstyret med sin egen fugl. Hvilke måske kunne interessere fuglekenderen?

Sulfitfri vin er vin uden tilsatte sulfitter. Sulfitter  er det konserveringsmiddel som enten tilføres vinen eller er til stede på druerne inden gæring. Ca. 1% af befolkningen er overfølsomme overfor sulfitter.

Kassen indeholder:

2 fl. Cuvée “7 sans”

Denne Bordeaux har en sommerlig, godt placeret frugt med vuggende blide tanniner og en frisk  syre.

2 fl. Giovito IGT

Den organiske sulfitfri rødvin “Giovito” har en lys lilla rød farve med aromaer af røde bær og rosenblad. Denne økologiske vin produceret med Sangiovese druer er den perfekte match for startere og appetizers. Giovito fremstilles uden at tilføje SO2. Raffineret i ståltanke plus 2 måneder i glas.

2 fl. Merlito IGT

Merlito har en lys og intens lilla-rød farve med duftstoffer af blommesyltetøj og modne kirsebær. Lidt tænkelige tanniske hints, med fornyede parfume til ganen. Ideel parring til quiches, forretter, friske oste. Serveres ved 16 °.Vinificeringen foregår uden SO2 tilføjelser. Aldres 6 måneder i barrique og mellemstore fade (tonneaux) Yderligere modning: Aldres til sidsti ståltanke og 2 måneder i glas.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0