fbpx
N

Fri fragt over 499,-

Fragt fra kun 29,-

N

Hurtig levering

Vi leverer inden for 1-2 hverdage

N

Sikker betaling

Vi krypterer alle data med SSL protokol

Alsace

Pinot Blanc, Rosenberg, Aimé Stentz, 2017

DKK 125,00 6 STK. DKK 109,00

På lager

Quantity Price
6 or more DKK 109,00 FØR DKK 125,00

På Rosenberg vinmarken er jordbunden hovedsagelig lerholdig kalksten, kridt og sandsten hvilket giver en ualmindelig udtryksfuld Pinot Blanc. Vinen fremstår med en vis fedme, god frugtighed og tør lang eftersmag.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

 

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Årgang 2017
Druer Pinot Blanc
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Økologisk Ja
Serveringsforslag Asiatisk mad, Foie Gras, stærke oste og dessert
0