fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

N

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Alsace

Rose d´Alsace Sommerzit

  • Aimé Stentz
DKK 125,00 6 STK. DKK 109,00

Ikke på lager

Håndplukkede druer fra skråninger lige udenfor den lille Alsaceby Ribeauvillé. Vinen er tør med bløde tanniner. Der er noter af kirsebær og ribs. Nyd vinen afkølet for at få det fulde udbytte af aromaer og struktur.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Druer Pinot Noir
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Økologisk Ja
Type Rosévin
Serveringsforslag Nydes afkølet, uden mad.
0