fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

BUUS VINES'

Rosé smagekasse

DKK 679,00 DKK 599,00

Her får du et udpluk af vores læskende roséudvalg. Overvældende frugt og masser af blomsteragtige aromaer, er med til at give en smagseksplosion af dimensioner og så er der lidt penge at spare når du køber 6 fl.

Rigtig god fornøjelse.

Den samlede normalpris for vinene i kassen er 679,-.

Kassen består af 6 flasker.

1 fl. Crémant de Bordeaux rosé AOC, Château de Lisennes (DKK 149,95)

Lisenens’ Crémant rosé er alt hvad en mouserende rosévin skal være, delikat mousserende  med en elegant lyserød kjole, frugtagtig og meget aromatisk næse. Afrundet og velafbalanceret gane med smag af modne røde bær. Château de lisenens, laver nogle af de mest indbydende og forførende Crémanter man kan finde!

1 fl Canto Di Baccio, La Spinosa Toscana  (DKK 110)

Canto Di Baccio har en Intens lyserød farve, nærmest strålende. Næsen er strømlinet men fin med noter af hindbær. I ganen er den afbalanceret: frisk og rund. Vinen er sublimt lavet, alt i alt Fantastisk sommerrosé!

1 fl. Crémant d´Alsace Rosé, Aimé Stentz, Alsace (DKK 149,95)

Denne cuvée prestige fra Aimé Stentz er en rig og delikat mousserende rosé med mange fine bobler. Den er  frisk med frugtige noter og med rigtig god struktur. Perfekt som velkomstdrink.

1 fl.  7 Hectares, AOC Bordeaux (DKK 110)

7 Hectares  har en fornem lyserød farve. På næsen er der forførende aromaer af citrus og eksotiske frugter. Livlig og rund mund med både frugtagtig og crunchy noter. Balanceret, elegant og grådig.

1 fl. Clairet de Lisennes (DKK 100)

Clairet er en lidt mere smagfuld rosé en man er vant til, men stadig i den tørstslukkende ende.  Den har en udtryksfuld næse  med noter af røde frugter (kirsebær, jordbær, hindbær). god friskhed med aromaerne af røde frugter.

1 fl. Le P´tit Coup, Château du Don Jon (DKK 59,95)

 

 

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0