fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
Tilbud
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Accordini Ripasso Superiore 2016

DKK 199,95 DKK 169,95
4,1 på Vivino og blandt de bedste 2% af alle vine i verden!

Accordini Igino vine er kendetegnet som dybt Aromatiske vine med smag af tørrede frugter guidet godt på vej af en blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag.  Accordini Igino har rødder helt tilbage til 1821, hvor deres vineventyr begyndte i hjertet af Valpolicella.

Her gør begrebet hygge sig virkelig gældende indenfor vinverdenen. Vinens varme gør den velegnet til en lang middag, man kan og vil forsætte med at nyde den efter maden. Hvis du gerne vil opleve en vin som forandrer sig undervejs, har flere lag og som skifter smag og duft, efterhånden som du nyder den. Hvis det er tilfældet, så er  Ripasso Superiore en sikker vinder . Vinen har Amarone i smagen, men til en mere overkommelig pris.

Druerne til Ripasso Classico Superiore  kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på  Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol.

Madguide

Ripasso går rigtig godt med tunge kødretter for eksempel grillretter, fordi den sødmefulde vin spiller godt sammen med det røgede kød og krydrede grillsaucer. Generelt så passer en Ripasso til mange af de samme ting, som man også ville sætte sammen med en Amarone. Det er derfor bare om at finde en lækker menu, så man kan give sine gæster en god og lækker middagsoplevelse.

 

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Årgang 2016
Alkoholprocent 15 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Type Ripasso
Serveringstemperatur 18-20° C
Serveringsforslag Tunge kødretter f.eks. grillretter.
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0