fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Alsace

Crémant d´Alsace, Chardonnay

  • Aimé Stentz
DKK149,00 STYKPRIS DKK125,00 v. køb af 6 flasker

69 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK125,00 FØR DKK149,00

Liflig og elegant. En mousserende vin der let kan måle sig med rigtig champagne og som de fleste vil sætte pris på som velkomstdrik. For at nyde den bedst muligt, anbefaler vi at lade den “trække vejret” 15-20 minutter før servering

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Druer Chardonnay
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Dyrkning Økologisk
Madforslag Desserter med rødefrugter, Sorbet.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.