fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
Få en hel kasse vin til en ekstra skarp pris, når du køber smagekasser. Vi har samlet smagekasser fra de mest kendte områder og producenter i vores sortiment, så du kan komme hele vejen rundt og få den bedste oplevelse.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Smagekasser har mange fordele

Er du også tosset med vin og storslået vinoplevelser? Så lad os guide dig frem til din nye favorit vin, med en af vores mange unikke smagskasser. Hvidvin, rødvin Mousserende eller blandet, vores unikke vinsortiment har det hele.

Hos Buus Vine har vi gjort købsrejsen problemfri. Vi har øge tilgængeligheden og gjort det nemmere at overskue de mange vinområder og producenter og for dig at gå på opdagelse efter din nye øjesten. Vores sortiment af smagekasser er bredt og spænder fra kyst til kyst. Vi har bestræbt os efter at give dig den bedst mulige oplevelse fra første til sidste flaske. Derfor garanterer vi dig en god oplevelse, som du ikke glemmer. Når du køber smagekasser hos os, kan du frit vælge på alle hylder. Alle kasser giver dig adgang til udsøgte vinoplevelser fra øverste hylde.

God vin skal ikke koste dig en bondegård, og når du køber smagekasser, får du meget for pengene.  Alle vores smagekasser er med fri fragt og 100% tilfredshedsgaranti!

Vores mest populære smagekasser

Vi har solgt mange smagekasser gennem tiden. Nogle af dem dækker hele områder og giver dig nuanceret overblik over de mange vinproducerende steder i verden. Blandt de mest nævnefærdige finder du vores Bordeaux smagekasse, en fantastisk sammensætning af de store drenge fra Bordeaux. Her kommer du vidt omkring i det sagnomspundne vinområde, alt lige fra Margaux til Saint-Emillion. En anden af kunde favoritterne er vores Amarone kasse, som rammer lige i hjertet på vinglade dansker, 6 flasker volumiøs Amarone med fuld fart over frugten!