fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
Få en helt unik vinoplevelse til en ekstra skarp pris, når du køber en vin smagekasse. Vi har samlet smagekasser fra de mest kendte områder og producenter i vores sortiment, så du kan komme hele vejen rundt og få den bedste oplevelse.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL

Viser 1–18 af 20 resultater

Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

En vin Smagekasse har mange fordele

Er du også tosset med vin og storslået vinoplevelser? Så lad os guide dig frem til din nye favorit vin, med en af vores mange unikke smagskasser. Hvidvin, rødvin Mousserende eller blandet, vores unikke vinsortiment har det hele. Hos Buus Vine har vi gjort købsrejsen problemfri. Vi har øge tilgængeligheden og gjort det nemmere at overskue de mange vinområder og producenter og for dig at gå på opdagelse efter din nye øjesten. Vores sortiment af smagekasser er bredt og spænder fra kyst til kyst. Vi har bestræbt os efter at give dig den bedst mulige oplevelse fra første til sidste flaske. Derfor garanterer vi dig en god oplevelse, som du ikke glemmer. Når du køber smagekasser hos os, kan du frit vælge på alle hylder. Alle kasser giver dig adgang til udsøgte vinoplevelser fra øverste hylde. God vin skal ikke koste dig en bondegård, og når du køber smagekasser, får du meget for pengene.  Alle vores smagekasser er med fri fragt og 100% tilfredshedsgaranti!

Vores mest populære vin smagekasse

Vi har lavet mange smagekasser gennem tiden. Nogle af dem dækker hele områder og giver dig et nuanceret overblik over de mange vinproducerende steder i verden. Blandt de mest nævnefærdige finder du vores Bordeaux smagekasse; en fantastisk sammensætning af de store drenge fra Bordeaux. Her kommer du vidt omkring i det sagnomspundne vinområde, alt lige fra Margaux til Saint-Emillion. En anden af kundefavoritterne er vores Amarone smagekasse, som rammer lige i hjertet på vinglade dansker, 6 flasker volumiøs Amarone med fuld fart over frugten! Udover luksus smagekasser med Amarone og stor Bordeaux, finder du også vinsmagekasserne, Rødvins Favoritter og Hvidvins favoritter. Vinsmagekasser der er rigtig godt egnet, som et varieret vinudvalg på hylderne og som sagtens kan drikkes på en onsdag. Favoritkasserne er hele tiden i udvikling og tilpasses årstiderne.

Smagekasse vin på tilbud

En vinsmagning med en vinsmagekasse er den bedste måde, at lære noget nyt om vin på, og så er det en fantastisk stund med familie eller venner.  En smagekasse er den perfekte anledning, til at holde en fest og Imponere vennerne med dine nyanskaffede vine, når du står i spidsen for din egen vinsmagning. Du slipper for at døje med at udvælge vinene det har vi klaret for dig. Vores ekspertviden og store erfaring med de mange områder har vi kogt ned gjort tilgængelig i form af smagekasser. I løbet af en vinsmagning er det vigtigt at have styr på detaljerne om årgange, typiske smagsnoter, alt sammen noget du finder udpenslet i beskrivelsen af smagekassen. I beskrivelsen finder du alle de væsentlige facts om vinene, således at der bliver anledning til at blære sig en smule.  Du kan derfor bekymringsfrit samle vennerne og tage kegler til den næste mandeaften, med en vinsmagekasse.