• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Corteforte, Rosso Veronese IGT Concentus

  • Corteforte
  • 2011
DKK165,00
PÅ LAGER
STK.Pris

En hyldest til grillet, rødt kød!

Corteforte har med denne skønhed bevidst valgt at kombinere de traditionelle druer; Corvina, Corvinone, Rondinella og Molinara for at opnå en mere organiseret, mere tannisk og mere frugtig vin med mange dybe nuancer af mørk frugt, som vi kender fra Valpolicella. Den robuste struktur i Concentus gør den velegnet til retter med en stærk eller krydret smag.

Navnet “Rosso Veronese Concentus” (harmoni, på latin) er inspireret af den harmoniske blanding af de forskellige druesorter, der udgør den klassiske vifte af Valpolicelladruer.

Fremstilling

Corteforte producerer kun 20.000 flasker vin om året, hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine dem.  Druerne bliver først plukket efter en omhyggelig udvælgelse af de mest modne klaser på vinstokkene. Derefter tørres druerne i 40 dage for at få den bedste balance af frugt og tanniner. Gæringen foregår i små beholdere af rustfrit stål og står på indtil alle sukkerarterne er blevet omdannet til alkohol med hyppig pumpning for at maksimere udtrækningen af ​​farve og smag. I april efter høsten undergår vinen en re-fermentering hvor den omfattende aroma, farve og krop udvikles.

Producenten

Corteforte ejes af Carlo Cerrutti. Carlo har renoveret deres 14. århundrede ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant Enoteca della Valpolicella. Carlo har også bygget en underjordisk kælder, det er en utrolig investering, når du overvejer at Corteforte kun producerer 20.000 flasker om året. Valpolicella Ripasso udgør største delen af produktionen med 9.000 flasker. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin, men Corteforte producerer vidunderlige vine med finesse og karakter. Sølvmedalje vinder på International Wine Challenge.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Corteforte
Årgang 2011
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara
Alkoholprocent 14 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Stege, grillet kød, friske oste
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.