Oprindelse
Beliggende i centrum af landsbyen Pommard, strækker stedet kaldet “La Refène” sig over 24,5 ares. Mod sydøst blev vinstokkene plantet på mergeljord af lerkalksten.
Vinfremstilling
Druerne afstilkes 100 % efterfulgt af en maceration på 3 til 6 dage ved 13 °C. Vinificeret i beto ... LÆS MERE
Oprindelse
Beliggende i centrum af landsbyen Pommard, strækker stedet kaldet “La Refène” sig over 24,5 ares. Mod sydøst blev vinstokkene plantet på mergeljord af lerkalksten.
Vinfremstilling
Druerne afstilkes 100 % efterfulgt af en maceration på 3 til 6 dage ved 13 °C. Vinificeret i beton- eller rustfri stålkar med stansning og pumpning over med cuvée, i henhold til de daglige smagninger, fermenterer i 2 til 3 uger ved en maksimal temperatur på 33/34°C.
Malolaktisk gæring finder sted i løbet af de 12 måneders lagring på egetræsfade, hvoraf 10 til 15 % er på nye fade.
Serveringstemperatur 15 – 17 grader