fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
SØG
DKK 0.00
N

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

N

Dag til dag levering

Bestil inden kl. 16 så sender vi samme dag. 

N

100% Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Alsace

Cuvée de la première neige

  • Aimé Stentz
  • 2017
DKK 219,95 6 STK. DKK 199,00

På lager

Quantity Price
6 or more DKK 199,00 FØR DKK 219,95

Denne fantastiske Cuvée de la Première Neige har komplekse aromaer af eksotiske frugter. På ganen har den god friskhed med et krydret touch. vedvarende noter af rosiner og honning. Det var i november 1985, at Cuvée de la Premiere Neige blev født. De klimatiske forhold, var gunstige for udarbejdelsen af ​​”Late Harvest” for at optimere deres modning. Denne cyklus blev lidt forstyrret af tidligt køligere vejr. om vinteren d. 23 november blev disse dråber til sne, som dækker Gewurztraminer druerne med en flot hvid jakke af sne.

Aime Steintz-vinene står stilmæssigt i stor kontrast til alle andre vine, man finder i Alsace. Frem for at fokusere på power og frugtsødme er domænets vine utroligt intense og elegante. Desuden er de ekstremt lagringsværdige, og med alderen opnår de tydelige mineralske smagselementer. Robert Parker skriver: “Domaine Aime Steintz fremstiller nogle af klodens mest intense vine”.

Familien Stentz arbejder med stor passion på deres vingård i Wettolsheim. Marc Stentz repræsenterer i øjeblikket den 5. generation af familien, han arbejder sammen med sine forældre Jocelyne og Etienne. Deres kompromisløse indsats skaber løbende nogle af verdens bedste hvidvine. Familiens vingård udgør ca. 14 ha. 100% økologisk landbrug.  Om det siger Etienne Stentz ”På vingården Aimé Stentz er vi optaget af vores kunders helbred såvel som vore medarbejderes derfor er vores vin et sundt produkt, der giver velvære og glæde”

Land Frankrig
Område Alsace
Producent Aimé Stentz
Årgang 2017
Druer Gewurztraminer
Alkoholprocent 13% Vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8-10 °C
Økologisk Ja
Serveringsforslag foie gras, varme desserter
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0