Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Napa Valley

Château Montelena Calistoga Zinfandel 2018

Stykpris kr.299,00

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Castle Montelena Zinfandel er en vin, der får dig til at glemme alt andet.

Elegancen fra 2016 kommer straks til udtryk i smagen. Laser-fokuseret syre og jordbær smelter langsomt sammen med søde bagekrydderier, tørrede kirsebær og jord. Tanninerne er bløde nok til at balancere syren uden at overvælde ... LÆS MERE

Castle Montelena Zinfandel er en vin, der får dig til at glemme alt andet.

Elegancen fra 2016 kommer straks til udtryk i smagen. Laser-fokuseret syre og jordbær smelter langsomt sammen med søde bagekrydderier, tørrede kirsebær og jord. Tanninerne er bløde nok til at balancere syren uden at overvælde den stadige strøm af karamelliseret frugt.

Château Montelena er et af de mest ikoniske og mest kendte vinhuse i Napa. Det skyldes nærmest udelukkende englænderen Stephen Spurier, der drev en lille vinforretning og vinskole i Paris. Han overtale de fineste folk i den franske vinbranche til at afholde en blindsmagnings konkurrence mod de  amerikanske vine i 1976. Lang historie kort, så vandt amerikanerne, til alles overraskelse, over de franske på både hvidvins og rødvins siden… Den hvide som vandt var Chateau Montelena. I 2008 blev historien genfortalt i filmen Bottleshock med Allan Rickman i hovedrollen som Stephen Spurrier.

Montelena laver fremragende vine i høj kvalitet – paradoksalt nok i en lidt fransk stil, men samtidig med det Napa præg som den vulkanske jordbund og det Californiske klima tilfører vinene. Skal du lave din egen Europa mod USA smagning er Montelena et absolut must.

ProducentChâteau Montelena