Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Accordini Le Bessole Corvina Veronese 2020

Stykpris kr.195,00 Stykpris kr.175,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.175,00 FØR kr.195,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Topanmeldt rosso veronese fra verdensberømte Accordini Igino

Accordini laver nogle af verdens førende Valpolicellavine. Deres øje for kvalitet oplever man øjeblikkeligt. I glasset viser Corvina Veronese en dyb rubinrød farve, Duften er meget intens, og er fuld af af røde frugter og sorte kirsebær, b ... LÆS MERE

Topanmeldt rosso veronese fra verdensberømte Accordini Igino

Accordini laver nogle af verdens førende Valpolicellavine. Deres øje for kvalitet oplever man øjeblikkeligt. I glasset viser Corvina Veronese en dyb rubinrød farve, Duften er meget intens, og er fuld af af røde frugter og sorte kirsebær, brombær, blomme. På ganen er den fyldig, med unge tanniner og velafbalanceret syreindhold. Vedvarende og aromatisk eftersmag.

Accordini Igino vine er  dybt Aromatiske vine med smag af tørrede frugter af en blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag.

Accordini Igino Winery

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, som også lægger navn til vineriet. der, udover at kunne bryste sig af at være en af verdens førende vinmagere, også har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad fortagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.