Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Mosel

Riesling Spätlese Alte Reben 2018

Stykpris kr.250,00 Stykpris kr.225,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.225,00 FØR kr.250,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Frugtig vin, med charmerende abrikosnoter

Weingut Gessinger er en af vores nye bekendtskaber i Mosel. Det er et gammel vinhus, der på 10. generation driver vinbrug på skråningerne i Zeltingen. Det er Sarah, som i 2013 tog over efter sin far, der tidligere har opnået mere end 40 års erfaring med at ... LÆS MERE

Frugtig vin, med charmerende abrikosnoter

Weingut Gessinger er en af vores nye bekendtskaber i Mosel. Det er et gammel vinhus, der på 10. generation driver vinbrug på skråningerne i Zeltingen. Det er Sarah, som i 2013 tog over efter sin far, der tidligere har opnået mere end 40 års erfaring med at producere god kvalitetsvin. Gessinger laver en bred vifte af forskellige typer Riesling samt en mindre produktion af vine på andre druer.

Gessingers Riesling Spätlese “Josefsberg” Alte Reben 2018 har et restsukkerindhold på 81 g/l men er godt balanceret med syren i vinen, således at du kan nyde et glas vin, der samtidig er sødt men også frisk. Dertil er vinen fuld af moden frugt såsom abrikos og fersken samt aromaer fra Mosels karakteristiske skiffer-terroir.  Lækker og forfriskende til Thai-mad og det asiatiske spicy køkken!