• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08

Valpolicella

Accordini Ripasso Superiore 2016

  • Accordini Igino
  • 2016
DKK199,95 DKK165,00

Årgang 2015 er udsolgt og vi er dermed, nået frem til 2016 som var et jubelår i Valpolicella. Perfekt mængde regn og solskin som har givet helt optimale betingelser for druerne, perfekt høst og nu sublime 2016 vine.

4,1 på Vivino og blandt de bedste 2% af alle vine i verden!

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Årgang 2016
Alkoholprocent 15% vol
Flaskestørrelse 750 ml
Type Ripasso
Serveringstemperatur 18-20 °C
Serveringsforslag Tunge kødretter f.eks. grillretter.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Vil du gerne have en vin som forandrer sig undervejs, har flere lag og som skifter smag og duft, efterhånden som du nyder den. Hvis det er tilfældet, så er  Ripasso Superiore en sikker vinder . Vinen har Amarone i smagen, men til en mere overkommelig pris. Her gør begrebet hygge sig virkelig gældende indenfor vinverdenen. Vinens varme gør den velegnet til en lang middag, man kan og vil forsætte med at nyde den efter maden.

Accordini Igino vine er kendetegnet som dybt Aromatiske vine med smag af tørrede frugter guidet godt på vej af en blød kerne der følges af en stor og mørk eftersmag.  Accordini Igino har rødder helt tilbage til 1821, hvor deres vineventyr begyndte i hjertet af Valpolicella. Druerne til Ripasso Classico Superiore  kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol.

Ripasso går rigtig godt med tunge kødretter for eksempel grillretter, fordi den sødmefulde vin spiller godt sammen med det røgede kød og krydrede grillsaucer. Generelt så passer en Ripasso til mange af de samme ting, som man også ville sætte sammen med en Amarone. Det er derfor bare om at finde en lækker menu, så man kan give sine gæster en god og lækker middagsoplevelse.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.