Valpolicella

Accordini Ripasso Superiore 2017

Stykpris kr.165,00

På lager

STK.Pris
Beskrivelse

Topanmeldt på Vivino med over 3.000 anmeldelser!

Accordinis Ripasso Superiore 2017 er en topvurderet vin på Vivino med over 3.000 anmeldelser! Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Denne vin er perfekt til en hyggelig aften med venner eller en lang middag, hvor man ønsker at nyde en vin, der varme ... LÆS MERE

Topanmeldt på Vivino med over 3.000 anmeldelser!

Accordinis Ripasso Superiore 2017 er en topvurderet vin på Vivino med over 3.000 anmeldelser! Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Denne vin er perfekt til en hyggelig aften med venner eller en lang middag, hvor man ønsker at nyde en vin, der varmer hele kroppen. Den dybrøde farve hænger tæt på glasset og indbyder til at tage en tår og nyde dens rige aroma af tørrede frugter, sort peber og lakrids.

I munden har Accordinis Ripasso en frugtig og imødekommende kerne, der er både blød og kompleks. Smagen af modne bær og en subtil krydret smag af vanilje og nelliker giver en behagelig balance.

Alt i alt er Accordinis Ripasso Superiore 2017 en vin af høj kvalitet, der er skabt med passion og ekspertise af den velrenommerede Accordini-familie. Vi er sikre på, at du vil nyde denne vin lige så meget som tusindvis af andre vinelskere. Bestil din kasse i dag og oplev en vin, der vil bringe hygge og nydelse til enhver lejlighed.

Fremstilling

Accordinis Ripasso laves på den traditionelle ”Ripasso-metoden, hvor druerne blandes med de resterende tørrede amaronedruer.  De første skridt i fremstillingen af dette mesterværk, begynder på marken, hvor druerne høstes ved håndkraft. Herefter ligges druerne til tørring inden de presses. Efter første presning finder ”Ripasso-metoden” sted hvor den første presning blandes med skallerne fra Amaronen og vinens anden gæring finder sted. Det sidste trin er lagring på franske egetræsfade i 12 måneder inden vinen kommer på flaske.

Om Producenten

Eventyret med Accordini Igino begyndte i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen, og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini,  der også lægger navn til vineriet, og som, udover at kunne bryste sig af at være én af verdens førende vinmagere også har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad foretagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.

LandItalien
OmrådeValpolicella
ProducentAccordini Igino
TypeRipasso
Alkoholprocent15 % vol
Flaskestørrelse750 ml
Profil
Druer
Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella
Profil
Fyldig med god frugt og mild syre
Dominerende smag
Modne frugter og sorter kirsebær
Madforslag
Tunge kødretter f.eks. fra grillen