• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Piemonte

Langhe DOC Nascetta BRUT – “Tremonelle”

  • La Tribuleira
DKK249,00
PÅ LAGER

TØR, FRISK OG FRUGTIG

Langhe Nascetta Tremonello er en klassisk mousserende vin fra Piemonte, lavet på den lokale drue, Nascetta. Farven er skinnende halmgul med fine bobler. I næsen mødes man med klassiske brødnoter samt stikkelsbær. Smagen er frisk, en anelse tør og med god fylde. Nyd Tremonello som aperitif, velkomstdrink eller som alternativ til hvidvin ved et festligt måltid.

Servér Langhe Nascette ”Tremonello” til retter med fisk, skaldyr eller som aperitif.

Serveringstemperatur: 7-8°C.

Fremstilling

Langhe Nascetta Tremonello er charmant- gæret, det vil sige en gæring i tank. Efter gæring forbliver restgæren (sur lie) i tanken i ca. 8 måneder. Sammenlignet med den klassiske metode som anvendes til Champagne, giver dette en lettere vin med finere bobler.

Om producenten

Vingården La Tribuleira ligger i det bakkede landskab omkring Santo Stefano Belbo i Piemonte. I disse historiske vinmarker er det ganske enkelt umuligt at anvende mekaniske hjælpemidler til produktionen. Derfor foregår næsten hele processen med håndkraft og dermed holdes de ældgamle traditioner i live. Mauro, Daniele og Elisa Gallo, denne søskendeflok, som til dagligt driver La La Tribuleira deler en kærlighed til landet og passion for vin og deres mål er at producere vin med den største respekt for miljøet, hvorfor der ikke anvendes nogen form for sprøjtemidler. Den samme filosofi bruges til vinfremstilling .

Land Italien
Område Langhe
Producent La Tribuleira
Druer Nascetta
Alkoholprocent 13 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringstemperatur 8 - 10 ° C.
Serverigsforslag fisk eller som aperitif.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.