Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

La Tribuleira Tremonelle Spumante Brut

Stykpris kr.249,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

TØR, FRISK OG FRUGTIG

Langhe Nascetta Tremonello er en klassisk mousserende vin fra Piemonte, lavet på den lokale drue, Nascetta. Farven er skinnende halmgul med fine bobler. I næsen mødes man med klassiske brødnoter samt stikkelsbær. Smagen er frisk, en anelse tør og med god fylde. Nyd Tremonel ... LÆS MERE

TØR, FRISK OG FRUGTIG

Langhe Nascetta Tremonello er en klassisk mousserende vin fra Piemonte, lavet på den lokale drue, Nascetta. Farven er skinnende halmgul med fine bobler. I næsen mødes man med klassiske brødnoter samt stikkelsbær. Smagen er frisk, en anelse tør og med god fylde. Nyd Tremonello som aperitif, velkomstdrink eller som alternativ til hvidvin ved et festligt måltid.

Servér Langhe Nascette ”Tremonello” til retter med fisk, skaldyr eller som aperitif.

Serveringstemperatur: 7-8°C.

Fremstilling

Langhe Nascetta Tremonello er charmant- gæret, det vil sige en gæring i tank. Efter gæring forbliver restgæren (sur lie) i tanken i ca. 8 måneder. Sammenlignet med den klassiske metode som anvendes til Champagne, giver dette en lettere vin med finere bobler.

Om producenten

Vingården La Tribuleira ligger i det bakkede landskab omkring Santo Stefano Belbo i Piemonte. I disse historiske vinmarker er det ganske enkelt umuligt at anvende mekaniske hjælpemidler til produktionen. Derfor foregår næsten hele processen med håndkraft og dermed holdes de ældgamle traditioner i live. Mauro, Daniele og Elisa Gallo, denne søskendeflok, som til dagligt driver La La Tribuleira deler en kærlighed til landet og passion for vin og deres mål er at producere vin med den største respekt for miljøet, hvorfor der ikke anvendes nogen form for sprøjtemidler. Den samme filosofi bruges til vinfremstilling .