Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Piemonte

Ca’Barun Roero Arneis 2022

Stykpris Original price was: kr.189,95.Current price is: kr.149,00.

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Bedårende hvidvin fra Piemonte fremstillet af Arneisdruen, der dyrkes på Roerobakkerne. I den lokale dialekt betyder “Arneis” slyngel, da druen har det med at være uforudsigelig! I Ca’Baruns tilfælde viser slynglen sig dog fra sin absolut allerbedste side! Den har en lysegul farve ... LÆS MERE

Bedårende hvidvin fra Piemonte fremstillet af Arneisdruen, der dyrkes på Roerobakkerne. I den lokale dialekt betyder “Arneis” slyngel, da druen har det med at være uforudsigelig! I Ca’Baruns tilfælde viser slynglen sig dog fra sin absolut allerbedste side! Den har en lysegul farve med et grønligt skær. Duften har en meget frugtagtig buket, behagelig og delikat. Smagen er tør, dog uden bitterhed og med elegance. Meget fin og pikerende syreindhold, der driller lidt på tungen.

 

Ca’Barun

Vingården Ca’Barun eller Casa Barun, som på dansk betyder baronens hus, er etableret af danskeren  Peter Thomsen i 2007. Ca’Barun har hjemme i byen Santo Stefano Belbo i vinområdet Langhe, som er et smukt bakkelandskab i hjertet af Piemonte.  Her producere dette mikrovineri vine af absolut topkvalitet. Peter Thomsen har med andre ord fundet nøglen til hvert år at ramme kvaliteten lige i skabet. Den høje kvalitet opnås gennem hårdt arbejde på marken såvel som i kælderen.

Ca’Baruns 3 grundregler: Kun dyrkning af druer, der har i sin oprindelse i Piemonte, En lille produktion af hver vin, for derigennem at bevare den høje kvalitet. Minimal anvendelse af kemikalier både på markerne og i vineriet for på den måde at beskytte naturen

Roero Arneis er fremragende som en aperitif eller til fisk og skaldyr. Det anbefales at drikke Roero Arneis ung og ved en temperatur på 8-10 ° C.

ProducentCa' Barun