Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Chianti

Savignola Paolina Il Granaio 2018

Stykpris kr.249,00 Stykpris kr.179,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.179,00 FØR kr.249,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte af at præsentere vores nye leverandør Azienda Agricola Savignola, som ike blot producerer top-Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Gre ... LÆS MERE

Vi har længe arbejdet på at få nye topkvalitets vine fra Chianti Classico i Toscana. Det er nu lykkedes. Vi er stolte af at præsentere vores nye leverandør Azienda Agricola Savignola, som ike blot producerer top-Chinati’er, men også en fuldblods supertoscaner. Savignola hører hjemme i byen Greve in Chianti – og ja, det er venskabsbyen til  Greve Kommune syd for København.

En harmonisk og elegant vin dedikeret til Paolina, kvinden, der startede med at producere Chianti Classico. Frugten fra vinmarker, der er kendetegnet ved den bedste eksponering, og en lagring i franske egefade.  En vin med en intens rubinrød farve og blomster- og frugtagtig noter med antydninger af kirsebær, kompleks i ganen med en lang og vedvarende finish. En harmonisk og elegant vin.