• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Classico Superiore Spargola

  • Ca ´Dei Ronchi
  • 2013
DKK199,00 STYKPRIS DKK179,00 v. køb af 6 flasker

93 på lager

STK.Pris
6 eller mere DKK179,00 FØR DKK199,00

Classico Superiore har en dyb rubinrød farve, intens og friske kirsebær. Vinstrukturen og kroppen er kompleks, men samtidig en meget lang vedholdenhed og friskhed. Vinen er afbalanceret med en blød og blid tannin. Vi anbefaler Classico Superiore med forretter af grillet kød og oste.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Ca' Dei Ronchi
Årgang 2013
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella, Rossignola
Alkoholprocent 14,5 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Fremragende til næsten alt mad.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Ca ’dei Ronchi

Ca’dei Ronchi høre hjemme på bakkerne i Valpolicella mellem Negrar og Verona. Huses historie er kun lige begyndt, og vi er med på første parket. På trods af at være omgivet af store navne, som allerede har dybe rødder i Valpolicella-vinmarkedet, begyndte Giorgio Campagnola og hans familie deres vineventyr i starten af år 2000. Deres mål var klart – at producere vine, som ville imponere selv de største kritikere og ikke mindst deres egen familie, hvilket også afspejles i deres meget knappe produktion, hvor der virkelig er plads til at kæle for hver en dråbe! Med andre ord har Ca’dei Ronchi en drøm om, at hive Valpolicella tilbage til sine rødder og tage afstand til masseproduktionens ødelæggelse af deres ældgamle vinarv, hvor håndværk og traditioner er alpha og omega.

Ca’dei Ronchi arbejder med deres marker i et kuperet område med fuld øst-vest eksponering. Ved hjælp af Veronas skråninger, giver de nyt liv til indfødte druer som Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara. Den begrænset produktion og lave høstudbytte gør druerne til de perfekte repræsentanter for deres området.

 

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.