Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker og krydderier.
Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade. Får vinen lov at modne yderligere et par år i sin flaske, vil den udvikle en harmonisk smag af bær
Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker og krydderier.
Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade. Får vinen lov at modne yderligere et par år i sin flaske, vil den udvikle en harmonisk smag af bær og eg.
Freisa druen har været dyrket i mange år i Piemonte. Den er stadig ikke særlig kendt uden for Italien. Druen bruges til at gøre søde rødvine til tørre og mousserende. Vinavls areal: 5500 m2 syd eksponeret vinmark i Frazione Valdivilla, Santo Stefano Belbo.
Høst & vinfremstilling: Freisa bliver normalt høstet i slutningen af september eller begyndelsen af oktober. Herefter er den modnet op til 18 måneder i rustfrie tanke efterfulgt af 12-18 måneder i barriques, inden de påfyldes flasker .
Denne vin er kompakt og rubinrød med en duft af svesker og krydderier.
Har en moderat garvesyre. Vinen er modnet i op til et år i ståltanke efterfulgt af 12-18 måneder i 225 liters franske egetræsfade. Får vinen lov at modne yderligere et par år i sin flaske, vil den udvikle en harmonisk smag af bær og eg.
Freisa druen har været dyrket i mange år i Piemonte. Den er stadig ikke særlig kendt uden for Italien. Druen bruges til at gøre søde rødvine til tørre og mousserende. Vinavls areal: 5500 m2 syd eksponeret vinmark i Frazione Valdivilla, Santo Stefano Belbo.
Høst & vinfremstilling: Freisa bliver normalt høstet i slutningen af september eller begyndelsen af oktober. Herefter er den modnet op til 18 måneder i rustfrie tanke efterfulgt af 12-18 måneder i barriques, inden de påfyldes flasker .