fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
Rosévin laves ved at lade blå druers skal mascerer med mosten en henover en periode. Rosévin fremstilles i alle betydende vinlande. her på siden består udvalget hovedsageligt af rosévine, fra Frankrig og Italien. Rosévin fremstilles på stortest alle druesorter såvel blå som grønne.
HUSK … VI HAR GRATIS FRAGT PÅ ALLE PRODUKTER!
FILTER NULSTIL
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Rosévin

Rosévins smag svinger fra tør til sød. For eksempel er en rosé Grenasche næsten altid tør og krydret mens den hvide Zinfandel næsten altid er sød og frugtig.

Vinen har sin lyse farve, fordi druesaften kun er i kontakt med skallerne i særligt kort tid under gæringen. Rosévine til mad er et omdiskuteret emne, men det behøver ikke afskrække en fra at gøre det. Den kan kombineres med mad lidt som rødvinene i gruppen, men man bør være opmærksom på vinens syreindhold. Rosé fremstilles tit af sorter, som har et relativt høj syreindhold, og selv med en tør vinifikation har, de som f.eks. Grenache ofte en let sødme. Derfor kan de ikke altid bruges på sammen måde som rødvinene. Men vintypens friske og frugtige eksemplarer er ofte et dejligt alternativ til hvid eller rød.

Italiensk rosévin

Allerede da romerne tog herredømmet over Frankrig i 120f.kr. var de italienske rosévine berømte for deres høje kvalitet nøjagtig som idag. Selv da italiener introducerede deres egentlige rødvin, holdt rosé vinen sin kvalitet og sin plads som populær vin i området. Faktisk var Italiensk rosévin så populær under tiden at en enkelt flaske kunne byttes ligeover med en slave.