Anne de Joyeuse dyrker omhyggeligt Malbec i vinmarkerne op mod Pyrenæerne.
Her nyder vinrankerne kølig jord og varme solrige dage. Vinen gæres i temperaturregulerede tanke i otte dage. De blide ekstraktionsteknikker gør det muligt at opnå en velafbalanceret og tanninsk struktur. Herefter ligger vine ... LÆS MERE
Anne de Joyeuse dyrker omhyggeligt Malbec i vinmarkerne op mod Pyrenæerne.
Her nyder vinrankerne kølig jord og varme solrige dage. Vinen gæres i temperaturregulerede tanke i otte dage. De blide ekstraktionsteknikker gør det muligt at opnå en velafbalanceret og tanninsk struktur. Herefter ligger vinene 6 måneder på franske egefade.
Resultatet er en intens lilla rubinfarve, en duft af brombær og violnoter, en frugtagtig smag med bløde tanniner og smag af modne sorte frugter, vanilje, kakao og blomme. Vinen er velafbalanceret med en lang finish. Ideel med steaks og grillet kød.
Malbec druen blev introduceret ved foden af Pyrenæerne for flere århundreder siden, og er senere blevet indskrevet i appellationen, som en original drue af Limoux-området.
Producent | Anne de Joyeuse |