Rosso di Montalcino 2017 er en enestående vin med god fylde og lette tanniner.. Rudolfo Cosimi begyndte sit vineventyr tilbage i 1971, hvor der kun var 28 Brunello-producenter i Montalcino. Hans egen fascination af jorden begyndte i hans ungdom, hvor han arbejdede i sin fars konventionelle landbrug. I 1970 var det ikke særligt lukrativt at være vinbonde – i hvert fald ikke, når man blot producerede 4000 flasker. Den økonomiske side har ændret sig en smule. På trods af fristelsen til at vokse sig til noget større, har den lille vingård Terra Rossa holdt et mål for øje; høj kvalitet,og producerer i dag et meget beskedent antal flasker. Den lille produktion skyldes Rudolfos fascination af produktionen af franske cru-vine, som kræver et særligt overblik over produktionen og indlevelsei hele processen fra drue til flaske. Rosso di Montalcino 2017 egner sig godt til vildt og rødt kød. Træk vinen op en times tid, før den drikkes.
Terra Rossa er en 6 hektar stor vingård i 350-400 meters højde over havet på den sydvestlige side af Montalcino. Vinen fra disse vinmarker med højere højde viser mere finesse og elegance end vin fra nogle af de andre lavere zoner i Montalcino. Terra Rossa Brunellos har lang ældningspotentiale, og deres riserva produceres kun fra den bedste høst.