fbpx
  • BILLIG FRAGT
  • HURTIG LEVERING
  • SIKKER BETALING
NÆSTE AFSENDELSE
11 : 22 : 08
SØG
DKK 0.00

Bolgheri

Fri fragt

Fri levering fra første flaske

Vin fra egen Import

Vi importerer direkte fra vingården til dig

Tilfredshedsgaranti

Vi står inde for alle vores vine og giver dig 100 % tilfredshedsgaranti

Filtrer efter pris

Viser alle 3 resultater

Bolgheri

Tenuta Argentiera er beliggende i et enestående område, Maremma. Her blander landskab og hav sig, udspændt mellem skov og Middelhavet. Vingården er kernen i den lille, men prestigefyldte Doc Bolgheri, en terroir og yderst dedikeret til store røde vine og synonymt med den berømte “Supertoscaner” Navnet Argentiera kommer fra de sølvminer (“argento”), der engang fyldte bakkerne i dette højtliggende område af Maremma – et sted rig på naturlige kilder. Ejendommen er den nærmeste vingård til den tyrrhenske kyst og på samme tid den højeste del af hele Bolgheri-territoriet, der når 200 meter over havets overflade. Denne dikotomi skiller sig ud blandt alle andre ejendomme, og skaber et mikroklima med unikke egenskaber.

Ved Bolgheri, en lille  by i provinsen Livorno, byder de grusede kalkholdige formationer der kaldes Sassicaia, på ideelle betingelser for vin. Det var derfor ikke noget tilfælde at vore dages mest berømte italienske vin opstod på dette sted efter Anden Verdenskrig. En vin som blev presset af Cabernet Sauvignon og en smule Carbernet Francog fremstillet på franske barriques, og i 1980’erne blev den eksemplarisk for den Italienske vindyrkning.

Vinene fra Bolgheri får sin styrke og unikhed fra det storslåede område, hvor den bliver skabt. Druerne kommer fra landets bedste vinmarker. Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Det er en vin med en rig og silkeagtig smag. En lang modning i franske egetræsfade, strukturen af Cabernet Sauvignon og det unikke terroir af Tenuta Argentiera gør denne vin til det bedste udtryk for Bolgheri-området. Argentiera Superiore er særligt velegnet til kødfulde retter og simremad.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
OK
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.
0