• GRATIS FRAGT
 • DAG-TIL-DAG LEVERING
 • SIKKER BETALING
 • PERSONLIG RÅDGIVNING
Ved Bolgheri, en lille  by i provinsen Livorno i Toscana, byder de grusede kalkholdige formationer der kaldes Sassicaia, på ideelle betingelser for vin. Det er derfor ikke noget tilfælde at vores dages mest berømte italienske vin opstod netop her i Bolgheri  efter Anden Verdenskrig.
MEST SOLGTE VINE
 • LÆS MERE …
  Bolgheri
  Poggio ai Ginepri 2017
  Tenuta Argentiera
  2017
  DKK199,95
 • LÆS MERE …
  Bolgheri
  Argentiera Villa Donoratico
  Tenuta Argentiera
  2017
  DKK299,00
Filter & sortering
FILTER NULSTIL

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

 • SPAR 17%
  LÆS MERE …
  Toscana
  Supertoscaner Smagekassen
  DKK1.499,00
 • LÆS MERE …
  Bolgheri
  Argentiera Villa Donoratico
  Tenuta Argentiera
  2017
  DKK299,00
 • LÆS MERE …
  Bolgheri
  Poggio ai Ginepri 2017
  Tenuta Argentiera
  2017
  DKK199,95
Fantastik service, udvalg, priser og ikke mindst service! Hurtig svar, da jeg oplevede problemer med en rabatkode! Kan varmt anbefales!
Trustpilot
Value for money
Helt igennem top service med direkte og personlig levering på adressen. Særlig kan jeg anbefale Corteforte Concentus 2011, kraftig med god fylde og afrundet eftersmag.
Trustpilot
Altid god og hurtig kundeservice, eneste problem er at jeg syntes der er for lidt i flaskerne, man når ihvert fald bunden hurtigt :-)
Trustpilot
Spændende vine også de økologiske. Professionel og venlig betjening.
Trustpilot
Spændende og alsidigt udvalg af vine.
Sortimentet af vine passer både til forskellige lejligheder og årstider.
Der er hurtig levering.
Trustpilot
Har ikke smagt vinen endnu men hjemmeside og forsendelse gik fint
Trustpilot
God og sikker bestilling. God forklaring eller beskrivelse af vinen
Trustpilot
Lækker vin god og personlig service. En fantastisk vinoplevelse, absolut ingen hovedpine, trods en noget anselig mængde 😄👍 - Kan absolut anbefales.
Trustpilot
Hurtig levering og super service
Glimrende vin. Levering lige til døren samme dag som vi bestilte. Super service
Trustpilot

Supertoscanerne fra Bolgheri

En vin som blev presset af Cabernet Sauvignon og en smule Carbernet Francog fremstillet på franske barriques, og i 1980’erne blev den eksemplarisk for den Italienske vindyrkning.

Vinene fra Bolgheri får sin styrke og unikhed fra det storslåede område, hvor den bliver skabt. Druerne kommer fra nogle landets bedste vinmarker, som overvejende er tilplantet med Merlot, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc. Vinene fra Bolgheri er rige og silkeagtige i smagen. En lang modning i franske egetræsfade, strukturen af Cabernet Sauvignon og det unikke terroir af gør denne vin til det bedste udtryk for Italien og noget af det ypperste landet kan leverer. 

Smagen af Bolgheri vin

Vinene fra Bolgheri blev født af ren kærlighed og dyrkelse af drusesorten, Cabernet Sauvignon, som i dag danner grundlaget for mange af de supertoscaner som vi kender og elsker. En druesort som ellers ikke er ankerkendt indenfor det Italienske DOC-system. Men i 1990’erne blev både Merlot og Cabernet Sauvignon anerkendt i Italien og omfattet af deres eget DOC varemærke, det som vi i dag kalder for supertoscanere.

Bolgheri omfatter i alt syv vintyper; Bianco,Vermentino,Sauvignon, Rosso, Rosato og Vin santo.

De store drenge indenfor Bolgheri vin

Føste gang mand støder på begrebet Supertoscaner er omkring 1970. Det er stadig meget omstridt hvordan begrebet egentlig opstår, nogle mener det har sin oprindelse fra New York Times Journalisten, Frank Prial, som skrev en artikel om vindmageren i områdets anvendelse af de internationale druesorter, som noget helt nyt. Under alle omstændigheder, så har den noget løse betegnelse for vinene vundet stor anerkendelse verden over.