Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
Filter & sortering
Filtrer udvalg

Viser et enkelt resultat

Viser et enkelt resultat

Værd at vide om Giuseppe Quintarelli

Giuseppe Quintarelli er en sand legende i Valpolicellakredse og løfter hele området til nye højder. Vineriets strikse regler og traditioner, som følger med opkriften til de legendariske vine, føres i dag videre af Giuseppe Quintarelli’s børnebørn efter han gik bort i 2012.

For Quintarelli-familien er vin en tradition, som skal bevares gennem omhyggelig opmærksomhed på detaljerne. I løbet af 60 år har grundlæggeren Giuseppe Quintarelli skabt en vingård med et af de mest legendariske ry i Veneto.

Vinhuset har lagt stor vægt på alle produktionsfaser, lige fra valget af druer til lagring på egetræsfade og påsætning af de smukke håndskrevne etiketter.

Giuseppe døde i 2012, og grundlæggerens betydelige arv videreføres i dag med samme passion af hans datter Fiorenza, svigersønnen, Giampaolo og børnebørnene Francesco og Lorenzo.Quintarelli ligger nord for Verona hvor smalle veje snor sig gennem landskabet til den lille, godt skjulte vingård i landsbyen Negrar. Her trives et par hektar vinmarker på de bedste steder i Valpolicella-området på kalk- og basaltjord.

Quintarellis dyrker kun indfødte sorter som Corvina Veronese (50 %), Rondinella (30 %) og Molinara (20 %). Disse tre druer anvendes til deres egne vine, men også som blandinger med andre lokale druer som Marzemino.