Valpolicella

Accordini Smagekasse

Stykpris kr.1.399,00
Specifications

Smagekassen indeholder:

1 fl. Amarone DOCG Le Bessole 2017

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone velegnet til enhver situation, glas efter glas. Aldret i franske egetræs tønder i 12-14 måneder.

1 fl. Amarone DOCG Le Viole

Denne helt enestående Amarone  fra Le Viole-marken har en dyb mørk farve samt fyldig smag med aroma af sorte og røde frugter, sorte oliven, der giver en rigtig stærk finish. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder og efterfølgende i tank i 24 måneder. Le Viole er en vintervin, der er særdeles velegnet til braiseret kød og solide gryderetter. Dekanteres før servering.

1 fl. Amarone DOCG Corno Marani

Corno Marani har en iøjnefaldende dybrød farve. Smagen er elegant med tydelige noter af syrlige kirsebær, chokolade og rød frugt. En vaskeægte sværvægter med høj kompleksitet og masser af karaktér. Corno Marani er et perfekt match til krydret mad og ikke mindst rødt kød og modne oste.  Aldret i franske egefade i 12-14 måneder.

1 fl. Accordini Ripasso Superiore

Her gør begrebet ”hygge” sig virkelig gældende indenfor vinverdenen. Vinens varme gør den velegnet til en lang middag, og man får lyst til at fortsætte med at drikke den, selv efter maden. I smagen har Accordinis Ripasso en frugtig og imødekommende kerne, som bare bliver ved med at give. Smagen bliver suppleret af en krydret næse dominerede af sort peber.

1 fl. Corvina Veronese, Le Bessole 2016

I glasset viser Corvina Veronese en dyb rubinrød farve, Duften er meget intens, og dufter af røde frugter og sorte kirsebær, brombær, blomme. På ganen er den fyldig, med unge tanniner og velafbalanceret syreindhold. Vedvarende og aromatisk eftersmag.

1 fl. Passito Rosso del Veneto

Passito fra Accordini er en forrygende lille dessertvin, som man gang på gang kan nyde! Den er især velegnet til søde desserter for eksempel risalamande og ikke mindst modne oste.