Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Accordini Smagekasse

Stykpris Original price was: kr.1.863,00.Current price is: kr.1.399,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Accordini Smagekassen byder på alle stjernene fra vingårdens uovertrufne sortiment, og til en uhørt lav pris.

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top Amaroner også i dag beg ... LÆS MERE

Accordini Smagekassen byder på alle stjernene fra vingårdens uovertrufne sortiment, og til en uhørt lav pris.

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, som også lægger navn til vineriet. som udover at kunne bryste sig af at være en af verdens førende vinmager også har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad fortagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.

Accordini Iginos vine er kendetegnet som dybt aromatiske vine med smag af mørke frugter, og en blød kerne der følges af en stor eftersmag. Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini, tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydrede noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrebar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Druerne til denne Amarone  kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro in Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol.

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine

Smagekassen indeholder:

1 fl. Amarone DOCG Le Bessole 2017

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone velegnet til enhver situation, glas efter glas. Aldret i franske egetræs tønder i 12-14 måneder.

1 fl. Amarone DOCG Le Viole

Denne helt enestående Amarone  fra Le Viole-marken har en dyb mørk farve samt fyldig smag med aroma af sorte og røde frugter, sorte oliven, der giver en rigtig stærk finish. Vinen har ligget i egetræsfade i 60 måneder og efterfølgende i tank i 24 måneder. Le Viole er en vintervin, der er særdeles velegnet til braiseret kød og solide gryderetter. Dekanteres før servering.

1 fl. Amarone DOCG Corno Marani

Corno Marani har en iøjnefaldende dybrød farve. Smagen er elegant med tydelige noter af syrlige kirsebær, chokolade og rød frugt. En vaskeægte sværvægter med høj kompleksitet og masser af karaktér. Corno Marani er et perfekt match til krydret mad og ikke mindst rødt kød og modne oste.  Aldret i franske egefade i 12-14 måneder.

1 fl. Accordini Ripasso Superiore

Her gør begrebet ”hygge” sig virkelig gældende indenfor vinverdenen. Vinens varme gør den velegnet til en lang middag, og man får lyst til at fortsætte med at drikke den, selv efter maden. I smagen har Accordinis Ripasso en frugtig og imødekommende kerne, som bare bliver ved med at give. Smagen bliver suppleret af en krydret næse dominerede af sort peber.

1 fl. Corvina Veronese, Le Bessole 2016

I glasset viser Corvina Veronese en dyb rubinrød farve, Duften er meget intens, og dufter af røde frugter og sorte kirsebær, brombær, blomme. På ganen er den fyldig, med unge tanniner og velafbalanceret syreindhold. Vedvarende og aromatisk eftersmag.

1 fl. Passito Rosso del Veneto

Passito fra Accordini er en forrygende lille dessertvin, som man gang på gang kan nyde! Den er især velegnet til søde desserter for eksempel risalamande og ikke mindst modne oste.