Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Alsace

Alsace smagekassen Grand cru

Stykpris Original price was: kr.1.199,00.Current price is: kr.990,00.

Udsolgt

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Danskerne elsker Grand Cru vine fra Alsace!

Faktisk er vi her i Danmark det land i verden der importerer flest Grand Cru vine fra Alsace. Vi har samlet 6 af herlighederne i én og samme smagekasse. Kravene til Grand Cru vinene er omfattende, men til gengæld er smagen helt i top. For at en Alsace vin ... LÆS MERE

Danskerne elsker Grand Cru vine fra Alsace!

Faktisk er vi her i Danmark det land i verden der importerer flest Grand Cru vine fra Alsace. Vi har samlet 6 af herlighederne i én og samme smagekasse. Kravene til Grand Cru vinene er omfattende, men til gengæld er smagen helt i top. For at en Alsace vin kan opnå betegnelsen Grand Cru, skal druerne komme fra en af de 51 Grand Cru marker og druerne skal være fra samme årgang. Kun fire af de syv Alsacedruer dyrkes på disse specielle og højtbeliggende marker, nemlig Gewürztraminer, Pinot Gris, Riesling og Muscat.

Tryk på “Læs mere” for at læse mere om de forskellige vine i smagekassen

1 fl. Gewurztraminer Grand Cru Steingrubler 2015 (Normalpris 199,95)

Gewurztraminer Steingrubler 2015 er generelt kendetegnet ved en fed og urokkelig mund, uden at være for sød. Den er Koncentreret, tæt og grådig med en god balance mellem friskhed der er bred og fast. Gewurztraminer viser i sin ungdom en vis tilbageholdenhed med komplekse træk mellem frugt og blomster.

 

1 fl. Riesling Grand Cru Sommerberg 2019 (Normalpris 199,95)

Riesling Sommerberg byder på den fineste Riesling-frugt med underliggende mineralske toner. En skøn smag, hvor druens karakteristiske rensende frugtsyre bindes sammen med den naturlige restsødme. Samtidig har den en enestående intens duft af lime, fersken og lilje. Smagen er præcis med høj syre og god mineralitet balanceret af en flot frugt og smagsintensitet.

 

1 fl. Gewurztraminer Cuvée De la Premier Neige 2019 (normalpris 225.00)

“La Première Neige” betyder “den første sne”. Druerne til denne vin bliver plukket når den første sne ankommer.

Denne fantastiske Cuvée de la Première Neige har komplekse aromaer af eksotiske frugter. På ganen har den god friskhed med et krydret touch. vedvarende noter af rosiner og honning. Det var i november 1985, at Cuvée de la Premiere Neige blev født. De klimatiske forhold var gunstige for udarbejdelsen af ​​”Late Harvest” for at optimere deres modning. Denne cyklus blev lidt forstyrret af tidligt køligere vejr.

 

1 fl. Pinot Gris Grand Cru Pfersiberg 2011 (normalpris 199,95)

Denne Pfersiberg Grand Cru har en aromatisk palet med noter af tørret frugt. Smuk gane med dominerende abrikos, fersken og andre frugtnoter. Ikke ret kraftig, men elegant sammensætning af blomster, fedme og pikant syre. Grand cru-vinene fra Aimé Stentz ældes særdeles smukt, og udvikler en behagelig mineralitet med årene. De åbnes hurtigt, stabiliseres derefter og udvikles langsomt i flere år.

1 fl. Pinot Gris Hengst Grand Cru 2017 (normalpris 199,95)

Grand Cru marken Pinot Gris Hengst, er byen Wintzenheims stolthed. Jordbunden er tung med ler og limsten på en kalkholdig undergrund. Det giver længelevende, kraftfulde, komplekse og ”virile” vine. I glasset får du en vin med en imponerende struktur, renhed og friskhed fra topåret 2012. Pinot Gris grand cru er i perfekt balance og byder på et væld af trøfler, gule frugter og mineralske noter. 

 

1 fl. Riesling Florimont Grand Cru 2018 (Normalpris 199,95)

Den lerede kalkundergrund giver rige og blomstrende vine, med mineralske toner og flot syre. En Riesling grand cru som denne kan lagres i op til 15 år. Vinifikationen foregår naturligt – dvs. uden tilsætning af gær og uden kunstig temperaturregulering. Vinene lagrer på store, gamle fade i 11 måneder uden omstilkning inden de flaskes. Denne Riesling Grand Cru  har en intens duft med indslag af lime, fersken og lilje. Smagen er præcis med høj syre og god mineralitet, balanceret af en flot frugt og smagsintensitet.