• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Amarone Corno Marani, Accordini Igino

  • Accordini Igino
  • 2017
DKK350,00
PÅ LAGER

Corno Marani er endnu et mesterværk i den perlerække af topamaroner fra Accordini’s hånd. Denne fløjlsbløde Amarone har en karakteristisk intens rød farve, med  tørrede kirsebær, chokolade og moden frugt i næsen. Det er en tung rødvin med fantastisk struktur, masser af kompleksitet og fremragende balance samt sarte tanniner. Det perfekte match til retter med masser af smag såsom grillet kød, lagrede oste og mørk chokolade.

Fremstilling

Druerne til denne Amarone kommer fra Corno Marani, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol. Corno Marni laves på Appasimento medtoden, hvor druerne første tørres i 3 måneder inden de presses. Vinen fermenteres herefter i 30 dage for dernæst at komme på fine franske egetræstønder i 15 måneder inden den kommes på flaske.

Om Producenten

Eventyret med Accordini Igino begyndte i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen, og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, der også lægger navn til vineriet, og som, udover at kunne bryste sig af at være én af verdens førende vinmagere også har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad foretagenets hjerte og sjæl. Hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Type Amarone
Årgang 2017
Druer Corvina, Corvinone, Rondinella og Croatina.
Alkoholprocent 15 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Grillet kød, krydret mad
Serveringstemperatur 18 - 20° C
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.