Toscana

Medoro, IGT 2015

Stykpris kr.599,00

På lager

STK.Pris
Beskrivelse

Medoro er  produceret med Sangiovese druer fra “La Rosa” vingården. Vinen bliver først lagret på fransk eg i mere end et år, derefter i tolv måneders  terracottaotta amfora’er, hvor de typiske træk ved druen og blødheden af tanninerne opnår det særlige udtryk som Medoro er kendt fo ... LÆS MERE

Medoro er  produceret med Sangiovese druer fra “La Rosa” vingården. Vinen bliver først lagret på fransk eg i mere end et år, derefter i tolv måneders  terracottaotta amfora’er, hvor de typiske træk ved druen og blødheden af tanninerne opnår det særlige udtryk som Medoro er kendt for.

Medoro har en elegant mineralbuket; intense og omsluttende med blomme, modne kirsebær og tobak aromaer. Eftersmagen understreger mørke bær. I slutningen opstår der små balsamiske og vaniljefyldte noter. Elegancen af denne vin omslutter ganen med en stærk begyndelse, som også er langvarig og varm. De fløjlsbløde tanniner giver en uendelig vedholdende finale! Ideel med aromatiske gryderetter. Serveres ved 18/20 ° C Det anbefales at åbne flasken et par timer i forvejen.

La Spinosa er grundlagt af vennerne Gianfranco, Danilo, Claudia og Damiano i 1982. Vennerne forenede deres fælles passion for økologi og vin. Gården har 70 hektar marker herunder 12 hektar vinmarker. Resten af jorden består af gamle krogede oliventræer og en køkkenhave i stor skala. Alt er selvfølgelig økologisk.

 

LandItalien
OmrådeToscana
ProducentLa Spinosa
TypeSupertoscaner
DruerSangiovese
Årgang2015
Alkoholprocent15 % Vol
Flaskestørrelse750 ml
ServeringsforslagRødt kød, fed fisk