• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Amarone della Valpolicella Riserva 2012

  • Corteforte
  • 2012
DKK550,00
PÅ LAGER

Vigneti di Osan serien produceres udelukkende med druer fra marken Vigneti di Osan og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke, her er der virkelig tid til at forfine varen. Vigneti di Osan er en af Cortefortes top vine og der produceres knap 1000 flasker. Igen er denne Amarone et “must for Amarone elskeren. En enstående vin med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Corteforte
Type Amarone
Årgang 2012
Druer Corvina, Rondinella, Molinara. Pelara, Oseleta, Didarella.
Alkoholprocent 15,5 % vol
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforslag Rødt kød og krydret oste.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Amarone siges at være danskernes favorit vin. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine og på det punkt tilhører den verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten.

Corteforte ejes af Carlo Cerruti. Carlo har renoveret deres 14.-århundredes ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant; Enoteca della Valpolicella. Corteforte producerer 20.000 flasker om året. Valpolicella Ripasso udgør største delen af produktionen med 9.000 flasker. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin, men Corteforte producerer vidunderlige vine med finesse og karakter.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.