Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Corteforte Vigneti Di Osan Amarone Della Valpolicella Classico 2012

Stykpris kr.550,00

På lager

Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Vigneti di Osan serien produceres udelukkende med druer fra marken Vigneti di Osan og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke, her er der virkelig tid til at forfine varen. Vigneti di Osan er en af Cortefortes top vine og der ... LÆS MERE

Vigneti di Osan serien produceres udelukkende med druer fra marken Vigneti di Osan og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke, her er der virkelig tid til at forfine varen. Vigneti di Osan er en af Cortefortes top vine og der produceres knap 1000 flasker. Igen er denne Amarone et “must for Amarone elskeren. En enstående vin med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær.

Amarone siges at være danskernes favorit vin. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine og på det punkt tilhører den verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten.

Corteforte ejes af Carlo Cerruti. Carlo har renoveret deres 14.-århundredes ejendom til at omfatte hotelindkvartering og en restaurant; Enoteca della Valpolicella. Corteforte producerer 20.000 flasker om året. Valpolicella Ripasso udgør største delen af produktionen med 9.000 flasker. Amarone er traditionelt en høj alkohol, maskulinvin, men Corteforte producerer vidunderlige vine med finesse og karakter.