Forårsudsalget er skudt igang! Gør et kup her👇
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Corteforte Dea Lualda Amarone della Valpolicella Classico 2013

Stykpris Original price was: kr.849,00.Current price is: kr.729,00. Stykpris kr.625,00 v. køb af 6 flasker

På lager

STK.Pris
6 eller mere kr.625,00 FØR kr.729,00
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Amarone er danskernes fortrukne julevin. Den er suveræn til and, men kan også sagtens fungere med flæskestegen. Derudover passer den godt til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation. Luk vinen op en time før den skal serveres, fo ... LÆS MERE

Amarone er danskernes fortrukne julevin. Den er suveræn til and, men kan også sagtens fungere med flæskestegen. Derudover passer den godt til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation. Luk vinen op en time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse.

En af vores fineste Amaroner….

Corteforte Dea Lualda Amarone Della Valpolicella 2013 produceres udelukkende med druer fra marken Dea Lualda og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine produktet. Dea Lualda er Cortefortes topvin, og der produceres knap 1300 flasker. Igen er denne Amarone et “must for Amarone-elskeren. En enestående vin med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær.

Amarone siges at være danskernes favorit vin. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine og på det punkt tilhører den verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten.