fbpx
  • GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Amarone della Valpolicella Dea Lualda DOCG 2013

  • Corteforte
  • 2013
DKK499,95 STYKPRIS DKK425,00 v. køb af 6 flasker
STK.Pris
6 eller mere DKK425,00 FØR DKK499,95

Amarone er danskernes fortrukne julevin. Den er suveræn til and, men kan også sagtens fungere med flæskestegen. Derudover passer den godt til kød, særligt ”simreretter”, vildt samt lokale retter fra Veneto området. Eller bare et glas som ren meditation. Luk vinen op en time før den skal serveres, for at få den bedste oplevelse.

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Corteforte
Type Amarone
Druer Corvina, Rondinella, Molinara. Pelara, Oseleta, Didarella.
Alkoholprocent 16,5 % vol
Årgang 2013
Flaskestørrelse 750 ml
Serveringsforsag Rødt kød og krydret oste.
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

En af vores fineste Amaroner….

Corteforte Dea Lualda Amarone Della Valpolicella 2013 produceres udelukkende med druer fra marken Dea Lualda og er et must for Amarone-elskere. Corteforte producere kun 20.000 flasker om året hvilket gør deres vine helt unikke. Her er der virkelig tid til at forfine produktet. Dea Lualda er Cortefortes topvin, og der produceres knap 1300 flasker. Igen er denne Amarone et “must for Amarone-elskeren. En enestående vin med ekstremt komplekse aromaer og hints af hindbær, blåbær og brombær, med en underliggende smag af blommer, sorte kirsebær, kanel, peber, lakrids og ingefær.

Amarone siges at være danskernes favorit vin. den har vundet sit indpas i en tid, hvor der var smag for kraftfulde vine og på det punkt tilhører den verdenstoppen. Vinen kendetegnes ved dens mørke farve, smag af kirsebær, figner, laurbær og brun farin.  Amarone fremstilles hovedsageligt af druerne, Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne er efter traditionen altid blevet tørret på træriste efter høsten.

TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.