• GRATIS FRAGT
  • DAG-TIL-DAG LEVERING
  • SIKKER BETALING
  • PERSONLIG RÅDGIVNING

Valpolicella

Le Besolle, Amarone Della Valpolicella 2017

  • Accordini Igino
  • 2017
DKK325,00
PÅ LAGER
STK.Pris

Helstøbt Amarone med stor personlighed!

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone velegnet til enhver situation, glas efter glas.

 

Land Italien
Område Valpolicella
Producent Accordini Igino
Type Amarone
Årgang 2017
Druer Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella
Alkoholprocent 15,5% vol
Flaskestørrelse 750 ml
Madforslag Oksekød, mørkt fjerkræ, modne ost og vildt
  • GRATIS FRAGT Fri levering fra første flaske
  • EGEN VINIMPORT Vi importerer direkte fra vingården
  • 100% Tilfredshedsgaranti Vi giver dig 100 % tilfredshedsgaranti
trustpilot 5 star

Accordini Igino, Valpolicella, Italien

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, som også lægger navn til vineriet, der kan bryste sig af at være en af verdens førende vinmagere, og har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad fortagenets hjerte og sjæl, hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.

Amarone Della Valpolicella 2017, tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet.

Accordini Iginos vine er kendetegnet som dybt aromatiske vine med smag af mørke frugter og en blød kerne, der følges af en stor eftersmag. Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini tilhører den absolutte elite i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med en intens granatrød farve, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrebar og elegant Amarone, velegnet til enhver situation, glas efter glas. Druerne til denne Amarone  kommer fra Colline di Moron, et bakket område mellem San Pietro i Cariano og Negrar. Vinen er lavet på Corvina og Corvinoni, Rondinella samt Rossignola og trækker hele 15 % alkohol.

Med venlig hilsen Oskar Buus
TUSIND TAK FOR DIN INTERESSE
Vi har sendt dig en e-mail med en 10% rabatkode, som du kan indløse i forbindelse med dit næste køb.
FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tempererede, velskænkede nyheder, aromatiske tilbud og 10% på dit næste køb hos Buus Vine.