Kæmpe Bourgognemarked - Nye vine hver dag!
0
Bestil kr.0,00

Valpolicella

Accordini Le Bessole Amarone della Valpolicella Classico 2018

Stykpris Original price was: kr.449,00.Current price is: kr.399,00.

På lager

STK.Pris
Modtag det
Bestil inden for følgende tidsramme:
Modtag . Bestil inden:
: :
timer min. sek.
Beskrivelse

Helstøbt Amarone med stor personlighed!

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedho ... LÆS MERE

Helstøbt Amarone med stor personlighed!

Amarone Della Valpolicella 2017 fra Accordini Igino tilhører den absolutte elite  i både smag og kvalitet. Vinen har en stor karakter og personlighed med intense granatfarver, sorte kirsebær- og hindbæraromaer, krydret noter og lakrids. Munden er fuld og vedholdende, blød og glat med en god struktur. En dyrbar og elegant Amarone velegnet til enhver situation, glas efter glas.

 

Accordini Igino, Valpolicella, Italien

Eventyret med Accordini Igino begynder i 1821, hvor den daværende Accordini familie, arvede en 3 hektar stor vinmark. Den såkaldte ”Le Besolle”. Marken hvor deres top-Amaroner også i dag begynder deres rejse fra drue til flaske. Siden da, er der løbet meget vand under broen og Accordini råder nu over 35 hektar dyrebar jord.

Alt dette takket være det seneste slægtsled i deres historie, Guido Accordini, som også lægger navn til vineriet, der kan bryste sig af at være en af verdens førende vinmagere, og har et skarpt øje for tidens krav.  Han er i den grad fortagenets hjerte og sjæl, hvorfor det også er ham, der byder dig velkommen, med åbne arme og med vin i begge hænder, når du besøger familiens nyistandsatte kældre.